Ale, ale, ale @anonym0000 , priateľko akým tónom sa to so mnou rozprávate? Váš slovník je rovnako neokrôchaný ako aj Váš pravopis...
Dovolil by som si Vás poopraviť, že nejde len o mäkčenie, ale napríklad aj o nejaké české poňatie slovies...v našom jazyku neobvyklé...
Nebuďte prosím vulgárny, neprospieva to celistvému obrazu o duševnom stave Vašej osoby.. Chápem, že ste zrejme sám sebou deprimovaný, ale prosím, nevyvršujte sa nad druhými. Neviem ako vy, ale ja niesom žiaden literofil, nepotrebujem sa uspokojovať nad písmenkami. Ak však touto úchylkou trpíte, ste zrejme ojedinelý prípad. Takisto nechápem prečo ma nazývate takým škaredým a hanlivým pomenovaním. Utrite si prosím slinky, dajte si liek na upokojenie... Inak Vám poradiť neviem...
@luucuska - slečna pri všetkej úcte k Vám! Vy azda neviete, že nieje slušné skákať do rozhovoru dvoch ľudí bez toho, aby Vás k nemu prizvali? Ts, ts, ts... je toto ale kultúra...
Drahý @anonym0000 , natíska sa mi otázka, kedy sme si potykali. Ja si potrpím na zdvorilosť. Ale kompenzujete to tým, že ste uznali moje kvality. Porúčam sa..
@anonym0000 Ale, ale ale...vy sa azda nebojíte karmy? Alebo Božej prozreteľnosti? Nemali by ste sa takto zahrávať s osudom, nakoľko iste viete, že tak neprospešný človek ako Vy, by svetu zrejme nechýbal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
skús si pozrieť túto stránku, tu máš komplet učivo matematiky 2.stupňa ZŠ vysvetlené a máš tam aj príklady a podrobný postup, ako na to
Iste ste na to mali skutočne pádny dôvod!...
alebo:
doučovanie-doučovanie-doučovanie
alebo:
» www.youtube.com/user/naucsamati...
alebo:
už neviem
@dokonalikokot
Drahý dokonaly***** Vaša debilita sa skutočne odzrkadľuje na Vašom príspevku. Vskutku by ma zaujímal dôvod prečo ste sa do tejto diskusie zapajali....
Iste ste na tom vyhonili že ste mňa zbuzerovaly za to že som písal bez
mäkčeňov !...
Chcem len povedať že by všetkým by prospelo keby ste odstránili účet na birdz!
A netvar sa jak buzna
Dovolil by som si Vás poopraviť, že nejde len o mäkčenie, ale napríklad aj o nejaké české poňatie slovies...v našom jazyku neobvyklé...
Nebuďte prosím vulgárny, neprospieva to celistvému obrazu o duševnom stave Vašej osoby.. Chápem, že ste zrejme sám sebou deprimovaný, ale prosím, nevyvršujte sa nad druhými. Neviem ako vy, ale ja niesom žiaden literofil, nepotrebujem sa uspokojovať nad písmenkami. Ak však touto úchylkou trpíte, ste zrejme ojedinelý prípad. Takisto nechápem prečo ma nazývate takým škaredým a hanlivým pomenovaním. Utrite si prosím slinky, dajte si liek na upokojenie... Inak Vám poradiť neviem...