Ako sa ukľudníte,keď ste naštvaní,vytočení,proste máte nervy?
Zaujímalo by ma,ako sa s tým vysporiadavate vy Ja som takej povahy, že ma to veľmi rýchlo prejde,ak chcem... keď si proste poviem,že na to všetko serem, celý stres opadne
bud na niekoho, na koho som nastvana nahucim a brutalne sa s nim pohadam, alebo si len tak frflem a odnesie si to cely svet, alebo som sama, idem sa prejst so psom do lesa, sadnem si na postel a o nicom snazim sa na nic nemysliet.. proste striedam tieto tri veci
najprv na dotyčného/dotyčnú brutálne nahučím, potom niečo rozbijem, alebo do niečoho/niekoho kopnem (čo mi nepomôže) , takže si pustím hudbu, čo mi taktiež prd pomôže, lebo keď ju vypnem som naspeť tam kde som bola.....takže pár dní som agresívna, a postupom času to väčšinou opadne..ja sama seba skludniť moc neviem
ono to prejde.väčšinou sa niekam zašijem kde som sama a len tak do luftu sama pre seba si poviem svoje..niekedy to dusím ale potom to dopadne tak ako to zvykne
porozprávam sa o tom s najlepším kamarátom aj kamarátkou.. ale s každým osobitne A síce viem že sa hovorí "alkohol problémy nerieši, ale ani mlieko" ta ani nevypijem Síce niekdy som to tak robil Ciga tiež nepomôže
podlľa toho čo sa stane, kde sa to stane...ale väčšinou doma, vykričím sa, potom si pustím mp3 na plné pecky (nejaké vypaľovačky , rozprávam sa sama so sebou a nadávam na všetko...ale aj tak to trvá dosť dlho kým to prejde...a keď to prejde, tak nastane presný opak a je mi všetko jedno...a potom zas dačo vytočí atď atď
hm no nahucim na toho kto mi spravil nervy ,,, este na par ludi co su okolo mna aj na tych nahucim .. buchnem do nejakej steny ak ma to fakt nasralo a idem si zapalit .... som psychopat ja viem co uz ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(ale vraj sa možno už onedlho pridá i do slovenských slovníkov
cvičiť si ju.
nehľadať náhrady.
nevnárať sa do závislosti.
chill the fuck out.
čiže - @0
ciga, kava, hudba ma plne pecky alebo idem vonku so psami alebo za kamosmi...
zabite ma, neviem