j*bnutý rok nemoze sa tu hrešiť ze?? a to preto lebo ja mam narodky vo februar a ked je nej*bnuty som od kamosky starsia o 36 dni a ked je tak o 37 co je vlastne blbost lebo som o 36 ale rovno ten rok o 37 co je vysoko nelogicke bleee...nenavidim j*bnute roky
@chipska urcite je to spravne vseci to tak vravia a tu nejde o to ci je to gramaticky spisone slovne dobre ale jak to ludia vravia lebo co je gramaticky dobre to nevie nik lebo slovencina neni prirodne vyvinuty jazyk to je len diplomova praca isteho stura
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
prestupný je vzhľadom na prestup - prestupná stanica a tak
aaa podla mna je jedno ktore ludia pouzivaju aj to aj to ja osobne prestupny a bodka
kedze pristupny rok ma o jeden den viac, tak ma za trest nazov priestupny, lebo urobil priestupok voci zvyklostiam beznych rokov
@bagurin a o jeden den v roku viac je nahodou vcelku kuuul. ved mozem o jeden den viac spat viac jest viac chlastat viac zit to neni priestupok
@chipska a je to prechooooood sme si tym isty
@krutafunebracka SPRAVNE
@whitelilit NESPRAVNE