úplne normálne. Lebo zásadne dávam kopačky ja. Len potom dámy ktoré odmietnem majú sebevraždené sklony, plačú, chcú ma silou mocou získať späť a tak podobne.
nemám za sebou (našťastie) veľa rozchodov, no snažila som sa vziať si z daného vzťahu nejaké ponaučenie. Prehodnocujem, snažím sa zapracovať a odniesť si z toho vzťahu/rozchodu niečo čo ma posunie ďalej. A tak bežne, viac som sa venovala sebe, obklopovala som sa priateľmi, veľa som čítala, písala a ani neviem ako, všetko prešlo. Vlastne obdobie po jednom rozchode bolo úplne super, veľa mi dalo, veľa som si vtedy uvedomila a tak
.. ťažko ... posledný bol zatiaľ asi čo sa týka všetkého TOP ... len chlast a chlast a chlast a tváril som sa ako mi nič nie je .... ale už je dobre ...
Rozchod v pohode. Nič extra,,, skôr ten pocit že som stratila kamoša. Ale vôbec nechápem ako vedia moje milé spolužiačky prerevať 3-4 týždne lebo ich nejaký chalan nechal. No bože, majú 12-13-14 -.- tie vzťahy sú no ... na zemi je viac ako sedem miliárd ľudí. Pre každého sa niekto nájde
rozišiel som sa v období keď som mal hordu práce, ktorá ma zamestnáva do teraz , čiže som ani nemal nejako čas na to myslieť + nebol to rozchod v pravom slova zmysle.
ked som sa rozisla s mojou prvou laskou, som myslela, ze ma jebne .. plakala som vela, potom som pila , mala kamaratov s vyhodami ( mala som 16-17 - taze to nebolo o sexe )
bolo to skoro pred rokom a stále ešte som sa nespamätala tak celkom, asi to bude ako píše @bullet1302 ... tak nebol to moc pekný pocit ked ma podjebal s babou čo chodí prezlečená za naruta
@moussinka viem, že by som sa nemal smiať, ale keď si predstavím babu s blond vlasmi nagelovanými nahor a v tom jeho oranžovo-čiernom ninja úbore, tak inak mi nejde ):
chvíľu mi trvalo, kým som si zvykla na to, že už nie je so mnou. Potom ma naštvalo, aká som slabá a prestala som spomínať na pekné veci, až mi zostali len tie zlé a teraz o ňom nemôžem ani počuť
neviem aká je dnes správna definícia vzťahu, takže taký dnešný vzťah ako sa hovorí ,,so vším všudy " a hlavne rýchlo neviem naozaj ako sa s tým druhí vyrovnávajú,kedže za seba hovoriť nemožem, ale čo sa týka priatelstiev a iných odchodov, tak inviduálne, možno si poviem že prišli druhí oveľa a dám si čaj
dllllllllllllllllho predlllllllllllllllllho... snažila som sa... potláčať, zabudnúť, trávila som veľa času osamote... ale asi najviac som sa to snažila poprieť hnevom... až to prebolelo jedného dňa
zmenou myslenia, ludia do zivota prichadzaju a odchadzaju, ci sa nam to paci, alebo nie, nema vyznam tomu pripisovat velky vyznam, pokial to klape ok a ked nie, je lepsie ist dalej... teraz budem vyzerat jak bezcitna svina
uf ja si rozchod s mojím priateľom ani len neviem predstaviť, fakt neviem ako by som niesla..rozhodne by som to nerozchodila
ale rozchody sú zrejme aj tak ťažké, na akej latke bol ten vzťah..ak to berieš, že je ti s ním fajn a nič viac, rozchod dlho bolieť nebude..ale ak to berieš ako toho pravého, do konca života, vtedy si to fakt ani nevieš predstaviť
už lepšie , zažil som iba jeden ... viac ako troj ročný vzťah
vyše 4roch mesiacov som sa tým trápil ale zakaždým sa to zlepšovalo a myslím že je to teraz už v štádiu kde si môžem povedať že je to fajn ...
zmenil som ludí, partiu a začal robiť veci ktoré som dovtedy nerobil to mi velmi pomohlo ... chodil na miesta kde som nechodil a tak ... nejako som sa k tomu dokopal pretože som sa nemohol neustále lutovať a smútiť aj ked to tam vo vnútri stále bolo ... treba vtedy niečo zmeniť
postretlo ma to 2x v živote a zakaždým veľmi ťažko. Veľmi ma to trápilo a chcel som to nejak napraviť. Tá bezmocnosť keď s tým ale nemáte čo už urobiť je desivá..je to asi to najhoršie čo láska ponúka.
Kedže to vždy boli aj super kamárátky, tak som si z tej prvej zobral že ked už som teda jednu stratil, tak aspon túto druhú chcem mať za dobre. Kamarátstvo je niekedy ovela viac ako láska, aj ked je to ťažké niekedy prekusnúť.
Stále tak trocha k nej niečo cítim, ale robím čo sa dá, vela iných aktivít aby som na nu nemyslel, som s inými ludmi a tak..potom časom to odíde samo a stretnete lásku novú
@topanocka tak som aj nadpriemerne inteligentný, galantný, pokiaľ mi je známe som aj skvelý milenec a ženami skutočne žiadaný. Nič viac tam nie je. Asi nejaká charizma alebo čo.
@kto a egocentrický a aj sebecký ? A čo ak je to toto čo sa im páči ? čo ak ťa maju proste len rady ? neveríš žeby ťa mohli mať čisto len rady ? neveríš si alebo čo, že píšeš že nič viac tam nie je.
@topanocka veď jasné že ma majú rady. Ja som len vypísal črty svojej osobnosti ktoré asi majú rady. Čiže nemám dôvod si neveriť
A egocentrický či sebecký neviem či som, no ešte nikto mi to nevytkol.
@kto no dosť pochybujem že pre toto ťa maju rady ale kludne si aj dalej ver čomu chceš. To potom stretávaš iba plytké ženy, lebo toto žiadne črty osobnosti nie sú. Možno kebyže nehladíš len do zrkadla ale sa začneš aj nad sebou zamýšlať na nejaké črty osobnosti určite prídeš
@topanocka do zrkadla hladím, lebo sa ráno musím pozrieť na niekoho pekného A tých čŕt mojej osobnosti je samozrejme viac. Toto som vymenoval tie najvýraznejšie
@kto no vidíš ešte aj zmysel pre humor sa u teba črtá ty si vymenoval len všetko povrchné ..akoby tam toho nebolo viac napíš o sebe blog niekedy bola by som zvedavá ale vážne
@topanocka počakať, o akom humore to hovoríme. Zmysel pre humor samozrejme mm ale nepredviedol som ho v tejto konverzácii. Všetko čo som napísal som myslel vážne.
A nechcem o sebe písať blog, by som náhodou spravil svoju osobu ešte žiadanejšiu a náhodou by som dostal ponuku na písanie knihy. To nie...
Štúdium ma z väčšej časti spasilo... takisto kamaráti pomôže aj bez "sklenky" a nakoniec... to, že sa treba vzchopiť človeku nikto do hlavy nenaleje... musí sa zamyslieť sám a sám prísť k tomu záveru. Nazačiatku ešte pár krát možno spadne zas do sebaľútosti.. ale nakoniec sa z toho dostane.... aspoň tak to bolo u mňa
@kto nech je to ako chce.. lutujem tie chuderky a aj teba lebo nikdy nezistíš či medzi nimi nebola taká, ktorá hoci videla kolko máš nedostatkov napriek tomu sa rozhodla že tu pre teba bude..lebo napriek kvantu chýb si bol možno pre niekoho výnimočný, ale pre svoju zbabelosť sa to asi nikdy nedozvieš
Otazkou je po akom dlhom case sa rozides a z akeho dvovodu. Ja som chodil s dievcatom viac ako 5 rokov bolo to moje prve dievca a hoc s nou nie som uz skoro 2 roky stale ju milujem a neviem sa s tim nijako vyrovnat a vztahmi s dalsimi zenami len ublizujem tim zenam lebo hoc som s nimi myslim na tu prvu, lebo dvovod rozchodu bola moja sprosta ziarlivost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
tvárim sa, že som v pohode, pritom som totálne mimo svet
a potom sa snažím klin klinom vybiť...
Ale inak nevysporiadavam sa nijak, prejde to samo a jebem na to
(fotka v verejnej fb stránky)
ale rozchody sú zrejme aj tak ťažké, na akej latke bol ten vzťah..ak to berieš, že je ti s ním fajn a nič viac, rozchod dlho bolieť nebude..ale ak to berieš ako toho pravého, do konca života, vtedy si to fakt ani nevieš predstaviť
vyše 4roch mesiacov som sa tým trápil ale zakaždým sa to zlepšovalo a myslím že je to teraz už v štádiu kde si môžem povedať že je to fajn ...
zmenil som ludí, partiu a začal robiť veci ktoré som dovtedy nerobil to mi velmi pomohlo ... chodil na miesta kde som nechodil a tak ... nejako som sa k tomu dokopal pretože som sa nemohol neustále lutovať a smútiť aj ked to tam vo vnútri stále bolo ... treba vtedy niečo zmeniť
Kedže to vždy boli aj super kamárátky, tak som si z tej prvej zobral že ked už som teda jednu stratil, tak aspon túto druhú chcem mať za dobre. Kamarátstvo je niekedy ovela viac ako láska, aj ked je to ťažké niekedy prekusnúť.
Stále tak trocha k nej niečo cítim, ale robím čo sa dá, vela iných aktivít aby som na nu nemyslel, som s inými ludmi a tak..potom časom to odíde samo a stretnete lásku novú
A egocentrický či sebecký neviem či som, no ešte nikto mi to nevytkol.
A nechcem o sebe písať blog, by som náhodou spravil svoju osobu ešte žiadanejšiu a náhodou by som dostal ponuku na písanie knihy. To nie...