ako sa mám zbaviť blbej prezývky ? jeden debilný spolužiak ma na začiatku tohoto šk. roku začal volať prasatko a ešte stale mi tak hovori a krochka na mňa. občas sa k nemu pridaju aj iný. ako sa mam zbaviť tejto prezývky? alebo čím ho zaručene odbijem?
no vies, prezyvka moze/nemusi byt blba z dvoch aspektov - jeden je to, ako ju vnimas ty a druhy, ako ju vnimaju ti, co ta tak volaju. ak sa im paci a zda sa smiesna, tak nie je pre nich blba a len tak lahko sa jej nezbavis bud to prejde samo alebo si zvyknes alebo proste...neviem no, myslim, ze nie je ziadny sposob, ako to mozes ty ovplyvnit.
Nahodou sak zlate to je Mojho kamsoa volaju odjakziva Koza ... lebo tak volalai aj jeho otca ale jeho Kozička tak preto on je Koza teraz ...a vobec mu to nevadi ...si zvykol...
ak je to nejaky zadubenec tak mu nehovor že sa ti to nepáči lebo chalani su jak male decka strasne radi robia to čo vedia ze sa ti nepaci. ignoruj a hadam to prejde.
Alebo si kup nejake tričko s prekrasnym prasiatkom (alebo si urob) a daj si ho do skoly, uvidia ze ti ta prezivka nevadi a mozno daju pokoj.
teraz tak nad tym uvažujem ta prezyvka nie je zla ale ten chalan ju tak berie. ostatny možno ani nie.
a on má staru už trochu zabudnutú prezyvku ktorou ho už sice nikto nevola ale možem ostatným povedať aby ho tak znova volali. no lastovičiak sa ma na čo tešiť
=D Sranda, aj mna prezívaly ale človek si zvykne a keĎ sa naučí ignorovať tak ich to prestane baviť Ked ti povie prasiatko proste ignoruj až dokým ti nepovie normalne .
inak aj mna zvykli prezyvat. napr. macho (čitaj /mačo/), frajer, drsňák, kráľ môj, makáč, makač, (makak nie ale, to pozor!), zlatko, krásavec, chuck norris (to tak viac recently, ked si spolocnost uvedomila, aky je chuck (vraj) frajer) a tak podobne...
Aj môj spolužiak volá spolužiačku prasiatko a tiež na ňu krochká A ona mu to vracia tým že on je na priezvisko medveď tak mu spieva pesničku z macka uška
skus ho v noci ked bude spat priviazat o postel a vysypat nanho mravce ale este prestym nanho nasyp cukor to urcite zaberie a potom mozes este aj tvrdu metodu zeee medzi nohy kopnut ale akoze to boli ... to je mno ...
@wolwos ale ked ti niekto hovorí bubu, tak to je už zlé
Ale inak..to sa dá..nereagovaŤ na to proste..ale ja som malá takú milú prezývku, že metlička..metla...a ono, keď to niekto povie, tak ja sa ešte aj teraz(pod dosť dlhom čase) otočím..proste zareagujem na to...
Keď len od začiatku školského roka..
Mňa moji ´´milovaní´´ spolužiaci na základnej celý druhý stupeň volali skomoleninou priezviska, čo bolo neskonale milené.
Ešteže tí na strednej majú o niečo viac chochmesu
nevsimaj si to jeho to prejde a vymysli ti inu
mna zas volaju Trtka alebo Trto..no zabijem sa za svoje priezvisko? spoluzacka zdy ked mame v skole obed vykydne na seba segedin a furt ju volaju segedin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Kroch-kroch kvik
Alebo si kup nejake tričko s prekrasnym prasiatkom (alebo si urob) a daj si ho do skoly, uvidia ze ti ta prezivka nevadi a mozno daju pokoj.
a aj ty na nich krochkaj!
a on má staru už trochu zabudnutú prezyvku ktorou ho už sice nikto nevola ale možem ostatným povedať aby ho tak znova volali. no lastovičiak sa ma na čo tešiť
Ale inak..to sa dá..nereagovaŤ na to proste..ale ja som malá takú milú prezývku, že metlička..metla...a ono, keď to niekto povie, tak ja sa ešte aj teraz(pod dosť dlhom čase) otočím..proste zareagujem na to...
A aj aj sa otáčam na Wolwoš
Ka-ťa
Bu-bu
Mňa moji ´´milovaní´´ spolužiaci na základnej celý druhý stupeň volali skomoleninou priezviska, čo bolo neskonale milené.
Ešteže tí na strednej majú o niečo viac chochmesu
Alebo si vymysli nanho nieco horsie
mna zas volaju Trtka alebo Trto..no zabijem sa za svoje priezvisko? spoluzacka zdy ked mame v skole obed vykydne na seba segedin a furt ju volaju segedin
Podľa mňa si ho nevšímaj, alebo mu vymysli nejakú lepšiu prezývku Mňa jeden chalan volá macko Pú a on je moje prasiatko