že vraj viac chudneš keď chodíš von na prechádzky ako doma keď cvičíš..odporúčam bicykel a beh..keď je zima tak vo fitku..ovocie, zeleninu, vždy ráno cvičiť a raňajky..a pred spaním nejesť nič ťažké a tiež cvičiť ale len niečo malé..aby si prebudil tvoj metebolizmus aj na noc
@mezomus asi tak na stavbe som prve 2 tyzdne schudol 4 kila, a potom 8 nabral najlepsi ked robis 10iny a dojdes domov o 7mej, zjes za galon kokotin, skocis este na pivo a serus
5 dni som teraz menej jedla, lebo som často spala kvoli chorobe a bolo mi zle a som schudla asi 2kila a teraz ked vecer chcem jest , tak mi je zle odtoho ... ešte aj od chlastu, čo predtym v pohode... a aj od cíg .. moe ... nemožem piť ani fajčiť ta choroba mi pomohla
a to inokedy ked som bola chora v pohode som kurila
dufam, že tak to pojde dalej, len si musim povedat, ze nemozem jest a ked budem mat abstaky, tak vybehnem na sk8 .. jak teraz , taka som z toho unavena, ze jest nemožem .. ani diakritika sa mi nechce davať
pre zakladateľa : ako chces schudnut, ked nezmenis stravovacie navyky, ktore ta k tym kilam navyse privideli? rozmyslaj... pekne papkaj zdravo a neprezieraj sa a sportuj, to je jediny liek... ziadne sladkosti a ine picoviny, mastne jedla a tak... pojde to dole
ja uz asi tyzden po stret piartej nic nejem a uz ked vecer daco zjem len rozok alebo co je mi z toho zle...ale v podstate jem len ranajky obed a veceriam o stvrtej...a takmer nic sladke nejem plus sa snazim stale stale hybat niekam chodit a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo dvojfazovo cvic O____O
nechapem ako moze byt niekto az tak lenivy ze sice chce schudnut ale leni sa mu upravit stravu. s takymto pristupom nikdy neschudnes
trosku seobaovladania by nezaskodilo
zacni robit na stavbe, aj ked teda ono moc nezhodis, lebo dojdes dom a zozeres tri lopaty predjedla, tri hlavneho jedla, tri dezertu a 4 piva
ja si z tohto dovodu davam doma na brucho horuci ntb
vyplatilo sa
(zeleninu a ovocie som jedla aj po 17tej)
a to inokedy ked som bola chora v pohode som kurila
dufam, že tak to pojde dalej, len si musim povedat, ze nemozem jest a ked budem mat abstaky, tak vybehnem na sk8 .. jak teraz , taka som z toho unavena, ze jest nemožem .. ani diakritika sa mi nechce davať
ja by som potreboval nabrať trochu..neviete ako? len nehovorte že vela jesť lebo to nepomáha..jem strašne vela...a aj cvičím občas
pre zakladateľa : ako chces schudnut, ked nezmenis stravovacie navyky, ktore ta k tym kilam navyse privideli? rozmyslaj... pekne papkaj zdravo a neprezieraj sa a sportuj, to je jediny liek... ziadne sladkosti a ine picoviny, mastne jedla a tak... pojde to dole