Zdravím, cez víkend sa mi stal menší úraz, keď sme boli v jednom klube a tam mi niekto, keď otváral dvere, celou silou vrazil dverami do hlavy (omylom). Odnieslo si to moje ľavé obočie z ktorého sa mi spustila krv. Keď som prišla domov,tak som si to len o
daj si na to nejakú mastičku na opuchy a studené obklady naďalej také niečo ti behom dňa nezmizne... a pokiaľ ťa to aj bolí tak asi by som neváhal a skočil na pohotovosť kľudne môžeš mať niečo ulomené
Obklady si mala dávať hneď po tom úraze. Keď už máš bielko červené, mala by si navštíviť aj lekára, lebo môže dôjsť k zvýšeniu očného tlaku. Ale inak obklad by si mala dávať v nejakých pravidelných intervaloch. Po 48 hodinách by si mala dať teplý obklad. Tým sa ti rozprúdi krv a podliata modrina sa začne vstrebávať. Potom by si mala žrať dosť vitamíny C a K. Na Kčko je najlepšia masť. A ak ťa bude monokel aj bolieť, tak aj lieky proti bolesti.
Obkladaj si to vrecúškami z čierneho čaju.. normálne sprav čaj vopchaj tam vrecúško vyber ho daj nachvíľku do mrazničky a prikladaj. No a len čas.. ja som chodila s čokľom ako svet po svete dosť dlho
@popolcek to kolko stoji? lebo teraz neviem akym zazrakom nemam na nohah modriny...ale tipujem že ako vytiahnem kratase alebo nedoja sukňu tak sa na tych čvanglach zasa udomacnia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Venitan alebo iný krém podobný
vínový obklad
obklad z harmančeka/rumančeka niečoho...
si mala dat na to teplu prud vody a rozmasirovat to nech sa krv roztecie prec.. a potriet mastou..
ďakujem za pobavenie k veci už nebudem, lebo na zvyčajnú úroveň reakcií si obišla veľmi relevantne
modriny, kozne podliatiny, monokle, cucfleky... vsetko to vytaha