Ináč aj stojku niektorí robia
Alebo moja máti sa ma snaží naplašiť, a párkrát sa jej to tak podarilo že som skoro dostala infarkt, ale štikútka prešla len dočasne
@aventine Nie nie, to boli tie klasické, čo sa ešte pred 30 rokmi predávali Ja si to kupujem len pretože mi to chutí, asi nejaký účinok (okrem tohto) to nemá žiadny...
Vyplaziť čo najviac jazyk akoby si sa snažila ním niečo dočiahnuť a čo najviac ho natiahnuť až to po chvíli začne bolieť. Raz som to našla na nete a vždy mi to zaberie.
@ladydoga jej to vyskúšam tiež, ďakujem Ale ja viem obvykle kýchnuť tak so zatvorenými ústami len cez nos, že to takmer ani nepočuť. Ale na to treba mať úplne čistý nos (čo ja mávam), lebo inak možno hrozí aj pretrhnutie bubieku :/ Teda... Snáď nie. Ale s plným nosom to jednoducho moc nejde...
No ja mam so stikutkou obrovske problemy, neda sa mi stikutat potichu, je to vzdy naozaj velmi nahlas, okrem toho mi je vzdy pocas stikutky dost fyzicky zle
@annyejnji Skús ten citrón alebo niečo kyslé, ja som bola fakt neuveriteľne prekvapená pred pár dňami, že to pomohlo. Alebo ako tu niekto spomínal, napiť sa vody zhora...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Alebo moja máti sa ma snaží naplašiť, a párkrát sa jej to tak podarilo že som skoro dostala infarkt, ale štikútka prešla len dočasne
Asi zadrzim dych a zmacknem zápästie na par sekund