najlepšie je tým platiť v Tescu pri automatických pokladniach... tam to len nasypeš a ono to samé zráta ja sa toho zbavujem tak... ideálne tam hodiť všecky drobné a keď treba doplatiť tak dám kartu a je po drobných
mám asi kilo tých medených u našich doma a neviem, čo s nimi - ale to sú ešte z čias, keď som používalo takmer výlučne hotovosť, teraz už len málokedy a väčšinou platím zaokrúhlené sumy, takze sa ku mne nemajú ako dostať... ale 5centovky hádžem do kusomatu (fakt sa to tak volá) v práci
normálne zaplatíme stravnými lístkami po posledné euro a tých pár centov čo vždy zostane doplatíme s tým (zvyčajne môj frajer, ja nemám žiadne drobné, ja všade platím kartou
nechápem, to sa akože hanbíte s tým platiť, či prečo vám to akože zostáva?!
@thunderstorm poradim ti brachov trik zbiera 1, 2 a 5 centovky... uz ich má v aute pod sedadlom asi dva velke sacky a je to mega vec pre policajtov ke ho nahodou zastavia alebo napr. mestski maju nejaky problem, zacne im pokutu odratavat zo sacka dost casto si to rozmyslia a riesia to potom len dohovorom
chodím do samoobslužnej pokladne a nahádžem tam všetky jednocentovky, dvojcentovky a potom si uvedomím, že nemám dosť, tak tam hodím aj euro a potom mi to zasa vydá aspoň desať jednocentoviek a dvojcentoviek , ale niekedy sa pri pokladni opýtam, či môžem aj drobné
samoobluzna, jediny problem ak to spravilo pred tebou x ludi a fakt ti nema uz co lepsie vydat pouzivam to este ked chcem roztriedit eura a ceske kacky
Jedno a dvojcentovky hadzem v samoobslužnej pokladni. 10, 20, 30 a 50 centovky dávam do kasy, lebo sa mi páči, že má počítadlo a tá suma krásne rastie. A potom som bez drobných.
Ďakujem ľudia za nápad zbaviť sa drobákov v samoobslužnej v Tescu, to ma nikdy nenapadlo
Inak asi nijak som sa ich doteraz nezbavoval, proste keď platím tak poviem predavačke že jej dám aj drobné, čiže keď platím povedzme 15,48 tak jej dám bankovku a tých 48c presne.. niektoré to ešte ocenia keď majú v kase málo drobných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nechápem, to sa akože hanbíte s tým platiť, či prečo vám to akože zostáva?!
ja to robim tak, ze tym normalne platim v obchode a mam z toho taky dobry pocit ze vlastne nakupujem zadarmo.
Inak asi nijak som sa ich doteraz nezbavoval, proste keď platím tak poviem predavačke že jej dám aj drobné, čiže keď platím povedzme 15,48 tak jej dám bankovku a tých 48c presne.. niektoré to ešte ocenia keď majú v kase málo drobných.