hm podľa mňa závisí aké behanie. ak budeš behávať rýchlo tak ti narastú svaly na nohách ale ak budeš behať vytrvalosť a pomaly, poprípade korčule...to by mohlo pomôcť
lahni si na bok,nohy daj spolu a zdvyhaj jednu aspon 20 krat a potom aj na druhej strane..opakuj aspon 2 krat denne,ja to mam odskusane a trochu mi to pomohlo,a hlavne pit vela mlieka a obmedzit stravu na menej masa...
fajn aj ja sa pripájam... ako s chudnúť v stehnách? ale prosííím žiadne cviky... ja mám nohy vypracované až des (tanečníčka) už nechcem žiadne svaly... ja mám svalov až dosť..
Lóóóóóól schudnuť jednotlivo na partiách sa nedá ! zapamatejte si to proste sa nedáááá!!! bud schudneš celkovo alebo proste enchudni lebo je to picovina
Svaly nanohách možeš mať ale take velke nebudú maš tam tuk
Treba si upraviť stravu ale nie take tie všelijaké ženské diety ale skus sacharidové vlny
a btw, ako pozerám profil, keď máš 179 na výšku a 56 kíl chceš chudnúť z kostí, svalov alebo z čoho? neviem si predstaviť človeka ktorý ma meter osemdesiat, 56 kíl a má tučné nohy....
Pohyb nieje všetkoo !!! Najlepší šport je rýchla chôdza.Hýbe sa celé telo a neopotrebuvávaju sa klby.Ale čo je hlavne pri chudnutí je doplnať vyživu.Pretože dnešná strava neponúka to čo naše bunky potrebujú,kvoli tomu vzniká nadváha. Ak máte zaujem schudnút zdravou cestou.Napíšte,urobím zadarmo poradenstvo a poradím Vám ako nato.Ziadne diety neponúkam !!!!
Ja vám poradím jednu radu ak chcete schudnuť zo stehien či lýtok beh vám k tomu nepomôže pretože pri behu akurát posilňujete svaly a tým budete mať tvrdšie nohy a ešte ťažšie sa vám bude chudnuť..
Tak za prvé, baby vo veku do 18 rokov nemajú čo chudnúť ale začať sa zdravo stravovať! ...a cvičiť... nekysnúť doma na zadku. Potom sa sťažujete, že máte tučné stehná. Pche! No a pre ostatných mrteveľa tipov na chudnutie tu » www.dietyachudnutie.sk/ako-schudnut-2/... Čágo chudoši!
Raz som objavila knihu, už neviem ako sa volala, ale prefotila som si cviky na zoštíhlenie stehien a zadku. Sú tam PRESOMETRICKÉ cviky, ZOŠTÍHLOVAČE stehien a REDUKČNÝ trening. Neviem či to nebolo niečo na celutídu alebo niečo také.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Svaly nanohách možeš mať ale take velke nebudú maš tam tuk
Treba si upraviť stravu ale nie take tie všelijaké ženské diety ale skus sacharidové vlny
Ak viac tak TS
ked si myslis, ze chces schudnut napis co a kedy jes a uvidi sa problem
a čo tam po stehnách, ak nemáš tri pneumatiky na bruchu si krásna aj s veľkými stehnami
po schudnutí prídeš o prsia...........a šunky ostanú..........
hlavne ak máš masívnu stavbu tela