@bcmuro ani ja, ale nie je to kvôli prsiam, ale kvôli tomu, že nedokážem spať s vytočeným krkom a neviem si predstaviť, že by som mala nosom dýchať do vankúša a dusiť sa
Vy ste ale múdri jak šalamúnova riť v živote som neschudla z pŕs, a to som sa toho nachudla... nikdy ani o pol čísla
Skúšala som na to asi úplne všetko
Mňa to tiež hrozne serie, už istú dobu ani väčšinou nenosím podprsenku, pretože vyzerajú menšie...pridáva to na objeme celkovej postavy, je to ťažké, nakupovať je s tým úplne zle a ak by niekedy existovalo niečo či mi prsia zmenší tak do toho idem (ale skalpela sa bojím)
@ridiculousnotion Hej a kolko si schudla ? Prsia = tuk a ked znizis tuk v tele musis z nich schudnut. Je mozne, ze ho tam mas viac, ale aspon nejak schudnut by si mala. Ak ta to velmi trapi, tak by som sa az trochu podvyzivil, potom by som naspat nabral hmotnost ,ale na svaloch nie tuku.
@antifunebracka nechápem to kill yourselves
karol ja som z teba ohlúpla včera asi lebo dneska mi nič nejde do hlavy. takáto hlúpa som nikdy v živote nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
je k tomu nejaký vážny dôvod?
no ak jej to pomôže tak
» bodybuilding-pro.webnode.sk/ako-na-to/cviky...
» www.sportujeme.sk/cviky-na-prsia/...
A predtým,než tu píšete somariny sa treba nad tým kúsok zamyslieť..
Skúšala som na to asi úplne všetko
Mňa to tiež hrozne serie, už istú dobu ani väčšinou nenosím podprsenku, pretože vyzerajú menšie...pridáva to na objeme celkovej postavy, je to ťažké, nakupovať je s tým úplne zle a ak by niekedy existovalo niečo či mi prsia zmenší tak do toho idem (ale skalpela sa bojím)
Ak sa tu objavia seriózne rady tagnite ma
toto sme my
karol ja som z teba ohlúpla včera asi lebo dneska mi nič nejde do hlavy. takáto hlúpa som nikdy v živote nebola