lol síce som si na strednej chcela zriešiť niekoho čo by mi zlomil malíček lebo najviac na svete nenávidím volejbal, ale taká naivná som nebola žeby som čakala že to bude bezbolestné
Mne zlomili malíček pri basketbale a ver mi, že to nebolelo zas až tak. Zistila som to, až o 4 dni neskôr, keď mi zmodrel a spuchol, som ho mala asi 3x taký veľký, mega a bolí ma do teraz, takže by som si moc nelámala nič
Nič sa nedá zlomiť bezbolestne a zo všetkého ti zostanú následky. Ale zaručený spôsob sú staré dobé octové zábali (poradí Ti ujo Gúgl) čo chvíľu potrvá. Potom napíš ako to dopadlo.
@lukaso121 na peniaze serem chcem si užit aspon trošku oddichu od prace, kokoti my nechce dat ani za boha dovolenku že vraj mam na nu zadbunut a pritom som ju ešte ani nemal
Súhlasím s @40...Kamar át mal stávku a prehral tak to musel spraviť tak držal malíček cca 4 minúty v octe a potom mu ho zlomili.Ale bol opitý tak o to lepšie to mal,že to necítil ...
A inak nepochopím logiku toho,že chceš sádru......
takže ak si chceš lámať prsty tak sprav nasledovne: zober ocot, sprav si taký zábal, potom to daj preč stačí ak si bucheš aj o stol ten malíček a máš ho zlomený no tuším že ťa to bude bolieť tak ako zlomený no nebudeš to cítiť
Namoč maliček na pol hodiny alebo viac do oleja a potom si ho choď prasknúť (ako ked pukáš kostičky chapeš) a on by sa mohol zlomiť ak nie tak do toho oleja prilej ocot a namoč celu ruku.. potom buchni rukou do steny a to ti sľubujem že sa zlomí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
O___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________o
jebe ti?
Skús sa naučiť podvádzať bez toho, aby si pri tom trpel, inak je to kontraproduktívne .
podľa mňa si ten malíček ani neuvedomíš
oh my gaš! skutočne 20?!
2) zober do ruky najväčšie kladivo, aké doma nájdeš
3) strč si niečo do úst, aby si neziapal
4) tresni kladivom po malíčku
5) nevyberaj predmet z úst, kým máš chuť ziapať
za bezbolestnosť neručím, neskúšala som to
A inak nepochopím logiku toho,že chceš sádru......