Ja som nikdy nemala veľa priateľov a ani som ich nehľadala ale teraz sa mi niak zmenili priority a chcela by som niekoho s kým môžem ísť von,porozprávať sa a tak... Viem že je to blbá otázka ale ja si na ňu fakt nedokážem odpovedať..
@pepapepa5ka skus v skole, ak mas blbe spoluziacky, tak skus v inych triedach, trosku sa daj z volakym do reci ohladom napriklad volakeho tazkeho predmetu, alebo ohovarat zle ucitelky a ucitelou alebo okomentuj oblecenie a skus rozpravat a hlavne sa pytaj nech dolezite aby ta druha osoba hovorila a ono sa to poddá
@pepapepa5ka prihlás sa do nejakého krúžku, nejaká dobrovoľnícka pomoc, pomoc niečo rozbehnúť vo farnosti... je veľa možností a aj v škole, každopádne sa pridaj k niekomu kto za to stojí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale fakt,je to o komunikacii medzi ludmi,a hlavne v ich dostupnosti..snad nebyvas dakde kde je 5 ludi na km2
Mám to oskúšané, každý sa začne potom s tebou rozprávať.
vzhľadom na podobnosť na ostatných mojich fotkách tak OČIVIDNE nie.. ale vyhoniť si na nej môžeš
na blbú otázku čakaj blbú odpoveď
s tým mám aj ja problém. trucujem, ale neriešim.
@mafistofel diky.. ale aspon vidime na co hned mysli