podĺa toho, čo konkrétne potrebuješ... napríklad básnické prostriedky som sa učila tak, že som si ich vyhľadala v pásničkách/textoch pesničiek, čo som poznala
ja som mala už v pondelok ale poviem ti neuč sa (za predpokladu, že máte dobrých profesorov, nám prilepšili), ja som si vytiahla presne tú tému, čo som sa neučila a dala som to za jedna
Lepšie raz a hned to mať všetko za tebou. Odialenie nejake nepômože ked si uvedomíš napr. tak či tak sa budeš učiž týžden dopredu a je je jedno či to bdue v máji alebo v júni takže čím skôr za sebou tým lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
podĺa toho, čo konkrétne potrebuješ... napríklad básnické prostriedky som sa učila tak, že som si ich vyhľadala v pásničkách/textoch pesničiek, čo som poznala
ale aspoň sme mali viac času...
Sedím vonku od všetkej elektroniky (no dobre, až na book kde mám všetky látka... aj to je ťažké) - nič ťa aspoň nebude rozptyľovať