mám takú otázku, že ako si umýývate vlasy normálne v sprche ked sa sprchujete alebo zvlášť. mám spolubývajuce, ktoré si umývajú vlasy zvlášť v umývadle, potom ako sa osprchujú... Tak by ma zaujímalo ako je to u váas
tak v umývadle sa to kvalitne musí umývať. normálne počas sprchovania, párkrát v živote som si umývala aj tak, že iba predklonom vo vani, ale šampon v oku a voda v gatiach neni najpríjemnejšie čo môže byť
v sprche som si umyvala len istu dobu, ked som chodila cvicit vecer a na dalsi den som musela ist do skoly a potrebovala som mat umyte vlasy, tak som si ich umyla rovno pri sprchovani
v sprche e-e, je mi z toho zbytočne zima .. obyčajne si umyjem vlasy v predkole vo vani, dám kondicionér nech to pôsobí, osprchujem sa s turbanom na hlave, a potom zmyjem kondicionér zase v predklone.
Každý deň, v sprchovacom kúte, dvakrát po sebe, prvý krát dr. muller na mastne vlasy, druhy krat taky specialny mentolovy od kadernika, potom revitalizér z tej istej sady a na rast vlasov ešte takú penu z tej sady.
@robitusin denne si umyvam vlasy predklonom v sprchovacom kute/vani ale sampon v oku alebo vodu v gatiach som teda nemal. To si ako tie vlasy akoze umyvas?
nepamätám, kedy som si zmývala vlasy spolu so zvyškom tela.. vlasy si zmývam každé ráno pred tým, ako niekde odchádzam... cez vaňu, rsp. ak som niekde tak v sprchovacom kúte. Nemám mokré tričko ani šampón v oku .
sampon nanesem na dlan, trocha pokvapkam vody, pomiesam aby sa to "zohrialo" a teda latky v sampone boli ucinejsie. potom rozotrem v dlaniach a jednu cast nanesem na zadnu cas druhu na hornu cast aby to bolo rovnomerne. masirujem jemne, kym je pena, chvilu potom necham posobit a zmyvam aspon tri-styri minuty, semtam nakoniec preplachnem ladovodou vodou aby sa vlasy uzavreli aj s latkami. a necesem, nepouzivam uteraky ani nic necham naprirodno vysusit : D
musím sa smiať, aké dôvody na umývanie zvášť proste ja si to umývam spolu, občas, že len hlavu a telo nie, ale oddelene? to som asi nikdy nerobila
proste idem do sprchy, oplachnem sa, vsetky pripravky na seba hodim a potom to zo seba vsetko dam dole... ja mam pocit, ze ked si umyvam v predklone, ze su zle oplachnute alebo tak
v predklone je to o ničom dosť, ja už aj keď mám farbu na hlave tak si ju zmývam pekne celá vo vani, ináč by som ju umyla slabo, lebo by ma z toho nahýňania sa bolel chrbát. ne, fakt, strašne z toho bolí chrbát. akurát keď nejde dosť teplá voda a nechcem celá zmrznúť. tak si umyjem len vlasy.
kedysi som stale len pri sprchovani rovno a nemohla som pochopit ako to moze niekto robit oddelene v predklone nad vanou, ale zivot ma naucil odkedy sme sa prestahovali do domu a nie je leto, tak si to umyvam vacsinou zvlast, pretoze ked vyjdem zo sprchy cela mokra, aj s mokrou hlavou tak mi je tu priserna zima...kdezto ked sa sprchujem so suchou hlavou tak je to omnoho vydrzatelnejsie
Vsetko spolu v sprche len parkrat som si umyvala hlavu predklonena cez vanu a to vtedy ked sa fakt inak nedalo - v nemocnici - nemohla som im namocit volake pristroje ci co som to na sebe mala
Kazde rano si vsak v umyvadle namocim ofinu a nasledne ju vyfenujem kedze mi stoji do vsetkych stran a to je najlepsi sposob ako ju dat do nejakeho tvaru
Vsak v umyvadle si neviem niekoho predstavit ako tam umyva dlhe vlasy... A ako tam napcha hlavu ked ma male umyvadlo Musi z toho aj chrbat boliet viac ako ked je niekto preveseny cez vanu
Jedine nad vanou, ved to je nemozne umyt si hlavu v sprche umyjem si hlavu, supnem na vlasy kondicioner, hodim si vlasy do gumicky, umyjem zuby a vycistim tvar, vymyjem kondicioner a idem sa sprchovat
@trdelniiiq normálne si to našampónujem a opláchnem džizis to bude tým, že máš asi kratšie vlasy ako ja. a je to proti gravitácii podľa mna, že ked maš sklonenu hlavu a nesteká ti šampón do oka to sa proste vždy udeje
@candy36 prečo nie? zo zvyku, nikdy som si neumývala vlasy pri sprchovaní... a okrem toho mi to príde praktickejšie, vadí mi keď vyjdem z vane, utriem sa a aj tak som stále mokrá, lebo mi tečie voda z vlasov
hej, po tomto fóre sa cítim super sprcha a potom si zvlášť umyť vlasy?akože okej, robte si to ako chcete, ale PREČO? seriózne, aký to má zmysel, prosím?
@alysia celkom sa mi páčil dôvod o šetrení vody uvažujem, či sa dá ešte viac šetriť vodou než ako to robím ja som v sprche dokopy tak 5-10 min a to ešte aj vypínam vodu, pokiaľ si nanášam šampón alebo niečo
@idiotproof tak ja neviem ako tebe.. pokial som ja mala kedysi vlasy kratke tak som si ich tiez v pohode umyvala vo vani(resp. pocas sprchovania), teraz ani za boha, lebo pokial si ich niekedy v tej vani umyvam tak sa s tym seriem ovela dlhsie a mam taky pocit ze sa mi vlasy aj o dost tazsie potom rozcesavaju..
som si to musela celé prečítať ešte raz žeby som sa posmiala ne no, fakt, jak sa môžu niekomu ľahšie umývať vlasy v predklone s hlavou dole vo vani a všetkou krvou nahrnutou v hlave a boľavými krížami alebo v malom umývadle ako pekne v stoji v sprche alebo v sede vo vani?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
najebem šampon
šampon pení (yeah)
umyjem penu
Tadáá
v sprche som si umyvala len istu dobu, ked som chodila cvicit vecer a na dalsi den som musela ist do skoly a potrebovala som mat umyte vlasy, tak som si ich umyla rovno pri sprchovani
Pustím vodu.
Aplikujem šapmón.
Namydlím sa.
Osprchujem sa.
tak buď si umývam vlasy súčasne so zvyškom tela, tj v sprche, alebo si umývam IBA vlasy, a to prevesená cez vaňu...
neznasam to umyvat si vlasy bez sprchovania len tak vo vani lebo furt mam pocit, ze som ich nevymyla dostatocne od tej peny
normalne zapnem vodu
najebem šampon
napenim to
umyjem
usuším
zvlášť som si ich umývala len párkrát - po tom, čo som si ich farbila a iba ma z toho bolel krk a chrbát
proste šetrím vodu, lebo keď som to kedysi robievala spolu, bola som vo vani priveľmi dlho. takto som len veľmi.
a ešte mám pocit, že po umývaní vlasov v predklone sa mi potom ľahšie rozčesávajú.
proste idem do sprchy, oplachnem sa, vsetky pripravky na seba hodim a potom to zo seba vsetko dam dole... ja mam pocit, ze ked si umyvam v predklone, ze su zle oplachnute alebo tak
Kazde rano si vsak v umyvadle namocim ofinu a nasledne ju vyfenujem kedze mi stoji do vsetkych stran a to je najlepsi sposob ako ju dat do nejakeho tvaru
Vsak v umyvadle si neviem niekoho predstavit ako tam umyva dlhe vlasy... A ako tam napcha hlavu ked ma male umyvadlo Musi z toho aj chrbat boliet viac ako ked je niekto preveseny cez vanu
v umývadle som si umyvala vlasy len raz aj to v tábore niekedy v noci ked sme už nemohli výjsť z izieb a bolo to strašné
preco si neskomplikovat zivot ked to ide tak jednoducho, vsakano
vleziem do sprchy, cela sa namocim, napenim sampon na hlave, kym posobi tak vydrhnem celeho cloveka, sampon oplachnem, druhykrat napenim, umyjem tvar, oplachnem celeho cloveka, done.
radšej umývam osobitne, ale niekedy sa mi nechce
@majlyi ako si mozu umyt tie baby vlasy v umyvadle? sak tam sa mi hlava ani nezmesti
@grietusha nestacia ti tie super dovody? steka im voda z hlavy a tak,,, podla mna je to strasne neprakticke
Tak to poznám, tiež vypínam, aj ked nemusím ( som na intráku, nič sa mi nemení suma a tak )
Normálne vo vani, ale väčšinou až po alebo pred sprchou. Aj keď viem,že je to nepraktické, ale ja som tak zvyknutá.
co??? D
to som nevidela nikdy