Povýšiť priateľstvo na lásku a stratiť tým dobrého kamaráta, alebo nechať veci tak ako sú a nikdy sa nedozvedieť, či by to fungovalo? Aký máte na to názor??
@haluz777 mozno da, ked je s nim dobra kamaratka, mozno to uz nebude jak predtym... ale zas ked neskusis, nezistis... treba skusit dat najavo aby vedel ze z tvojej strany je zaujem, nech uz s tym nalozi on nejako
ak povýšiš priateľstvo na lásku, zmeníš kamarátstvo na niečo, čo bude ešte krajšie, avšak keď sa to rozpadne, tak už z toho kamarátstvo bude sotva...
zase ak to necháš tak, tak ťa to bude večne škrieť, navyše toho kamaráta už asi nebudeš brať iba ako kamoša, takže to je ťažko... lenže zase nejaké to kamarátstvo tam bude viac-menej stále...
je ťažké sa rozhodnúť a poradiť ti môže asi jedine tvoje srdce
ak to tak cítite obaja, tak prečo nie??... ak to tak cíti len jeden, myslím že by to moc nefungovalo lebo ten druhý bude stále považovať toho prvého za kamaráta/kamarátku...
ty sa pytas na nazor ludi ci povysit pratelstvo na lasku? ak ano ze prides o dobreho priatela? ale ved ak by si to nezrobila tak necitis k tomu cloveku viac a ak citis tak to zrobis.. ak to nevyjde tak zivot pojde dalej... nic nestratis, len ziskas... alebo sa bojis ze stratis dobreho priatela ak by sa to posralo? zivot je uz taky... nic neide nikdy tak ako chceme, cim skor sa s tym naucis zit, tym lahsie budes moct otvarat dalsie dvere ktore su este zavrete
to zalezi od toho ako velmi sa mate radi ,ked s alubite a cete aby bolo viac nez len kamaratsvo tak rpeco nie ,mozno to bude fungovat lebo tym ze ste uz kamrati si dobre rozumiete a prezili ste uz vela toho a keby ot nahodou nevyslo mohli by ste ostat zas len kamarati
za skusku da vela..lebo ak sa to nepodari, komplet sa to poserie, a nech mi nikto netvrdi ze nie... jasne, laska je krasna vec, ale priatelstvo je narocnejsia...dobrych priatelov je malo, a ktovie, mozno ked sa tomu necha cas, samo z toho bude laska..
brekeke, kašlite na to, najde sa niekto, kto ti nebude na zaciatku kamaratom, a tym padom nestratis priatela za to, ze dany chlapec/dievca trosku nevie pochopit co je to laska....
ja som sa rozhodla, skúsila som to, aj keď mu teda trvalo, kým si ma získal natoľko, že z toho bolo niečo viac ako priateľstvo...a z môjho pohľadu som vtedy spravila tú najlepšiu vec v živote...zmenil mi život, a to doslova a v dobrom zmysle.
ale vážne, čo ti hovorí srdce ja netuším, aké to bude v budúcnosti, či to nebudem ľutovať.. ale proste vtedy, keď som mala na výber, som vedela, že pri kamarátstve už ostať nedokážem mohla som si vybrať - buď teda niečo viac, alebo sa tváriť, že k ničomu nedošlo - ale na to už bolo neskoro a to priateľstvo by už nebolo to, čo predtým.. takže bola len jedna cesta
ak u teba ešte neskoro nie je, tak si to asi nechaj prejsť hlavou.. čo k nemu vlastne cítiš
"povýšili sme to". keď už ste to tak nazvali... urobila som to prvýkrát a neľutujem, som šťastná. a ak sa to niekedy skončí, tak viem, že obaja sme také typy, čo sa kvôli tomu priateliť neprestanú.
Somarin aked tu vravíte že ked tomu druhému dáte na javo že ho máte radi viac ako kamaráta ale ked on to tak necítiti, alebo sa jednoducho nieoč pokašle nepoôjde to už naspäť ako pred tým...dá sa to...len tý dvaja musia byť dostatočne tolerantný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zase ak to necháš tak, tak ťa to bude večne škrieť, navyše toho kamaráta už asi nebudeš brať iba ako kamoša, takže to je ťažko... lenže zase nejaké to kamarátstvo tam bude viac-menej stále...
je ťažké sa rozhodnúť a poradiť ti môže asi jedine tvoje srdce
Ak miluješ, miluj. Ak "len" máš rada, tak buď priateľka.
@midnight ta poslena veta je pekna.
ak u teba ešte neskoro nie je, tak si to asi nechaj prejsť hlavou.. čo k nemu vlastne cítiš
en ten tiky, dva spendliky