Ako si vyrobiť domáce fotoštúdio (znova po sedliacky) ?
Ahojte, zachvíľu si kúpim zrkadlovku - je to moj sen (a nie iba sen ale naozaj mi fotenie ide, tak prosím nepísať komenty, že ani fotiť nevie a blablaa)
Neviete mi poradiť ako si napríklad VYROBIŤ odrazové dosky, štúdiové dáždniky (biely dáždnik
Tak na nejakú úplnú amatercinu by to mohlo byť, ale nejaká zaclon alebo podobna vec ti foto nepspravý, jedna vec mať kvalitnu výbavu - mať peniaze, kúpiť si to to by sa dalo ale dalsia vec, ktorá je ešte dôležitejsia je mať vedomosti..ono aj keď si to vyrobíš nejak tak to svetlo nebudeš mať také, pre interiérový port. potrebuješ kvalitné svetlo, ďalej blesky a ostatnú výbavu, ktorá stojí dosť veľa, v konečnom dôsledku keďže si už kúpiš tu zrkadlovku budeš potrebovať nejaký objektív lebo ak nevieš napr. ako ti môže ohnisko ovplyvniť foto....
radšej investuj do bleskov a ostatné štúdiové vecičky môžeš obkukať postupne... to už radšej pozrí niečo na ebay za par eur
Dazdnik, odrazka to su neni drahe veci, ale jasne daju sa vyrobit..skusk google. Alebo kupuj postupne, ja to robim podobne...
Teraz vysla nova kniha » www.mini-max.sk/product/default... este som ju necital ale budem . Nieco o foteni jednym externym bleskom atd atd atd...Chod na ephoto.sk a daj si sekciu forum, tam precitas skor co potrebujes,. Nezakladaj zbytocne temy, lebo ta z*ebu viac nez tu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
radšej investuj do bleskov a ostatné štúdiové vecičky môžeš obkukať postupne... to už radšej pozrí niečo na ebay za par eur
Teraz vysla nova kniha » www.mini-max.sk/product/default... este som ju necital ale budem . Nieco o foteni jednym externym bleskom atd atd atd...Chod na ephoto.sk a daj si sekciu forum, tam precitas skor co potrebujes,. Nezakladaj zbytocne temy, lebo ta z*ebu viac nez tu...