Myslíte si, že je to možné? Čo keby si chcem na Slovensku založiť nejakú strednú školu, napr. nejakú umeleckú (niečo, čo tu ešte nie je, nové odbory), prípadne taký gympel? Verím tomu, že by som potrebovala k tomu vzdelanie + poriadny budget, ale myslí
Zaléži aká škola. A nie je to problem... staći ti budova, ucitelia, vypracovať studijny plan a zameranie skoly a uciva a máš. Ale je to skor stratová oblasť ako zárobková a hlavne na slovensku.
@sima136 môžeš učiť - ak si napr vyštudovaný psychológ -ale len psychológiu a podobne, pracovať s ľuďmi a deťmi vieš,čiže by nemal byť problém... a podobne to je podľa mňa aj s iným - ak máš titul z konzervy,určite môžeš učiť hudobnú atď ale keď si nejaký strojár, tak asi ťažko budeš učiť..jedine ak nejakú technickú výchovu,ale na to by človek podľa mňa potreboval aspoň nejaký "pedagogický kurz" alebo niečo a nie je to tak, že ak skončíš odbor, tak ho môžeš zostať "učiť" na tej danej škole, kde si študoval? O.o resp. prednášať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov