vahy som mala a nebolo treba nic krotit toto nie je o znameniach a preco ho preboha chces krotit??? sak ho nehaj, nie je tvoje cvicene zvieratko.. a ked sa ti nepaci aky je, tak si najdi ineho...
@side3 že? žiaľ nevyzerám ako ten chlap, ale vymenil by som sa hneď inak to s vysávačom a priťahovaním šnúry ma tiež dostalo, keď som to videl prvýkrát
@side3 ak by sa nedalo, tak smola, všetko prináša obete a mohol by sa potom využívať už len výlučne na tieto hriešne účely opasok som ešte nevyužil... vďaka za inšpiráciu, snáď si na to spomeniem, až sa nájde ochotná slečna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a len tak off topic
slnko prechadza 13 suhvezdiami ale v horoskopoch mas len 12 lebo v stredoveku si mysleli ze 13 je neico zle...proste ide o to ze je to posunute
Znamenenie Váhy 24.9-23.10
a slnko sa nachadza vtedy v panne..ja len tak
snad pochopis
» sk.wikipedia.org/wiki/Zvieratn%C...
» elizabehtin.wordpress.com/2011/06/25/muz-...
Nesnaž sa ho meniť nasilu, skôr či neskôr mu to začne vadiť..
lebo si stále myslím, že zmením divého Vlka.
A nezmením
Ľudí nemenia ľudia, ľudia sa buď zmenia sami pretože CHCÚ alebo sa nezmenia, pretože CHCÚ.
@mm47 teba sa báť
@whisper bála by som sa, že by sa s nim potom nedalo vysávať a zabudol si ešte na opasok
@whisper vysávač na hriešne účely...tak potom by sa dal možno nielen kábel využiť, ale aj trubica od vysávača
určite si spomenieš pohol si diskusiu trochu iným smerom
z tejto diskusie sa stal "akýsi sendvič"