Ak sa do niekoho zamilujete, bojíte sa to dať najaov a držíte to v sebe dni, týždne , mesiace ( v najhoršom roky) a nikdy to danej osobe nepoviete a trpíte? Kedy je podľa vás správny čas povedať ako cítite?
No tak som 9-viatak a jedno dievča sa mi páči už aspon rok možno aj viac ale na rozlúčkovej už jej to dúfam poviem (alebo to povie alkohol zamna) ale asi aj tak nemám šancu...
až keď je to následok skvelého priateľstva po dlhšom čase - povedzme pol roka, rok. Lebo vtedy to má zmysel, určite niekoho nespoznám a o mesiac s ním chodím. Pretože má to byť založené na láske a nie iba na zamilovanosti.
V podstate sa mi to ešte nestalo. Keď som niekoho mal, poznali sme sa nejaký čas a normálne sme spolu začali chodiť. Keď niekoho stretávam a páči sa mi, nepovažujem to za zamilovanosť, keďže o tej osobe nič neviem. Kebyže niekoho dobre poznám a začnem cítiť niečo viac, asi by som nemal problém to povedať.
ako za prvé: ZAMILOVAŤ sa je (aspoň pre mňa) veľmi VEĽMI silné slovo, dá sa zaľúbiť, trebárs aj na "prvý pohľad" ako sa hovorí to človek vycíti kedy je správna situácia zdôveriť sa najmä ak vidí záujem z druhej strany tak netreba dlho váhať ale tak všetko s mierou... no zas netreba odplašiť druhého nadmerným výlevom citov si myslím...
ja sa zabuchnem rychlo ked mi niekto vyhovuje (som asi divny ked sa ludi pytam na ich zaujmy...) a potom do toho padam len hlbsie a hlbsie ...ked som sa to parkrat pokusil riesit tak sa to zakazdym posralo a dotycna mi vzdy uz "dalej nechce ublizovat" takze nakoniec ani nemam kamaratky, asi iba 2 alebo 3 :/ vsetky sa boja somnou skamaratit ze po nich vybehnem xD ...nejaky cas som potichu, nerozpravam a som akoby vypnuty, nevidim v tom zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a veru zdrahal som sa a to bola mozno aj chyba