@aguri500 ja mam BA rada, a je tam napisane ze NAPRIKLAD cize nieco v takej cenovej hodnote a urovni, ale hocikde, ale uviedla som priklad BA lebo tam to poznam
@pumaamravec preto som si vybrala 2 vlastného šoféra by som nezniesla, milujem šoférovanie ... mne ide vždy o to, čo sa mi páči a nie o to, čo je najdrahšie
Byty mi až tak exkluzívne neprídu, či je to komoušský panelák, alebo River park, furt je to byt... Páči sa mi koliba, a rodinné domy tam. Ale aby som odpovedal, stotožňujem sa s jednotkou. Nechápem, kto si dobrovolne zvolí iné možnosti...
Pumka, to BMW, ktoré máš v druhom komente je drahšie ako 300C
Ja beriem ako luxus kazdy den si kupovat CD, DVD, knihy, PC hry, spolocenske hry, chodit do kina, na koncerty, na vylety, obcas sa niekam zabavit, obcas ist spoznavat aj ine krajiny, mat vlastne auto. Na to mi staci aj panelak. Nie?
chcem žiť ako žijem. Dovolenka po celom svete, rodinný domček v Košiciach a občas bývam v Mníchove. meniť svoj život naozaj nechcem a ani jedna z možností mi nepripadá krásna auto nech vyberá ocino s mamou
Chcem nejaký malý domček ale zariadený podľa mojich predstáv s veľkou záhradou kde by som mala koňa
A auto.. chcela by som vlastne, také maličké
A čo sa týka dovoleniek, chcem cestovať a veľa ... ale nemusela by som byť napríklad ubytovaná v nejakých drahých hoteloch a tak.. stačil by mi stan a niekto pri mne..
@esmik bola si na Capri? Ja len raz a bolo tak prekrasne a mojej sestre sa tam tak zapacilo ze minule leto tam bola znova, uplne si ten ostrov zamilovala
Tvl, svk je prdel sveta a BA je jeho centrom ...Bez urazky
Ani za toho pana, nepovazujem byvanie v panelaku ci uz je stavany minuleho roku, alebo pred 30. za luxus...
Ovela lepsie si tam viem predstavit poriadny barak.
S poriadnou garazou a pozemkom na ktorom si mozes postavit vlastne bludisko, bazen a fotbalove ihrisko, taky je velky...
Ja si aj tak casom planujem kupit nejaku vinicu pri Lacanau, alebo v Burgundsu, pestovat si vinko a mat dostatok financii, aby som pri tom pestovani a popijani mohol mat cely okolity svet na salame
@mm47 no neviem a no na obchodnej to je v noci dost zle ale ani nad Euroveickou by nebolo zle byvat a na Slavine som bola par krat, tam je fakt perfektny vyhlad hlavne v noci
@pumaamravec V tom hoteli niekde ? lebo sak nic ine nad Euroveou nie je Teda su tam nejake priestory ked sa tak clovek pozrie z toho chodniku popri Dunaji.
Mna napadlo aj to ze na hrade , v celom tom areale , postavil by som mur , zaterasil brany , nechal len jednu a byval tam , opekal si na tom namesticku pri soche
Vlastný byt, moderne a predsa cenovo prijateľne, vzdušne, minimalisticky zariadiť, auto snáď jedine Felíciu (lebo s väčším nezaparkujem !), potrpím si na lepší bicykel a kvalitnú akustickú gitaru a ďalej nechcem vôbec nič .
..no, ešte snáď malý ateliérik pre prípadnú seberealizáciu. (..čo mi nápadne pripomína, že by som mala ísť niečo iné robiť.)
@pumaamravec to som nevedel , kolko tam asi stoji byt ?
Vyhlad jedine otoceny na mesto , lebo na Dunaj to nie je nic moc , len most , les a za tym okraj Petrzalky Podla mna naj vyhlad , miesto by bolo byvat v O2 vezi pri Auparku stranou k mestu ,uplny stred
@mm47 tie najlacnejsie od 255 000 €, ale mne sa tam najviac pacia tie ich mezonety A napriklad sediet si len tak vecer na tom travniku pri Eurovei v lete a pozerat na oblohu a na rozvietenu BA je super A O2 veza je tiez dobry napad len skoda ze nie je na staromestkej strane Dunaja A ty si kral BA tak patris na hrad
Mne vadi na tom to ze furt je tam plna rit ludi , ako hovorili v jednom fore teraz ... vie ma nasrat ked tam je plno turistov , vysokoskolakov co tu su len na skole , zaberaju tam vsetko a picuju na BA este !!
Podla mna to je na tom fajn , keby bola tak kam sa budes kukat? aj Petrzalka je vysvietena ale predsa mesto je mesto
@esmik ja som tam bola raz, uz len to ze sme tam museli ist takou peknou lodou som bola strasne rada, a ten ostrov je nadherny. Boli sme v kralovskych zahradach a potom v takom malom ako keby palaci kde ukazovali ako sa vyrobaju parfemy, a potom sme si pozerali mesto, krasne tam je naozaj musis niekedy ist a ten serial pozeravala moja sestra tiez len kvoli tomu ze Capri a na tom ostrove sa zalubila do jedneho casnika, stale nanho nakukala a ked sa tam vratila minule leto uz aj s frajerom tak isla do tej restauracie a zhanala ho je tam vsetko pekne
@mm47 no to aj mne vadi, ze pridu a este nadavaju na BA a jasne frez
inac @frez preco nemas rad BA? volakedy si tam chodil, fotil si si tam Aupark ked tam boli reklamy na Pokec ak sa pamatas, aj som ta raz v Auparku stretla proste si sem chodil a fotil a bol si tu aj s @goth111 tusim, tak preco sa ti BA tak znechutila?
@mm47 my sme ako typicky bratislavcania, ze si myslime ze ostatny su vidlaci ale inak chapem, neviem co je tam take pekne, na vychode by som nechcela byvat proste bratislava a bratislavcania
dpc kde je ten moj koment ? no tak este raz , ta 2ka by bola dost dobra asi aj ked by som zmenil to byvanie atď. no ale proste taku uroven by som bral ale v skutocnosti mam asi tu 4ku
@torpedo08 ved raz mozes mat aj 1 a BA je super a mame tu poriadny hokejovy stadion naco aj futbalovy?
@martin182 asi 2 ked chces vlastnit rodinny dom, lebo to moze byt zahrnute v priemere ale samozrejme priemerne vybaveny cize ked chces 8 izbovy s bazenom tak to uz 2 nie je
po pravde? kaslem na cele tri veze, river park a co ja viem ake keketiny...to uz radsej ist byvat do zahranicia...ako sorry, ale keby mam na bejvak v river parku, tak dlabem celu zaprdenu bratislavu... no offense
@pumaamravec kľudne mi stačí aj vaňa.. A aby som si znížil stupeň chamtivosti tak k tomu pridám ako bonus 2 vyhladované deti.. to by som mohol ostať aj na tej 4-ke nie ?
@torpedo08 to on nepovedal, ani ja, to nebolo myslene vazne a podla mna je slovensko pekne ale BA je najkrajsia zo vsetkych miest tu si myslim a to je moj nazor, ty mozes mat zas najradsej KE ja to nikomu neberem
@martin182 ved uvidis ako dopadnes ale aj s detmi mozes byvat kde chces ked sa posnazis alebo vyhras alebo zdedis ten dom
@pumaamravec KE urcite nie tam som nebol nikdy ale nevadi
ja mam rad vsetko aj nic podla mna je vsade dobre ked mas pri sebe spravnych ludi a tak isto aj vsade zle ked pri sebe nemas nikoho , je jedno ci si v New Yorku alebo u nas na dedine
@torpedo08 ale urcite mas nejake oblubene mesto, nie? ale inak mas pravdu, ked som napriklad so sestrou a smejeme sa na niecom je mi jedno ci som v BA alebo vo Velkom Grobe alebo hocikde inde
@pumaamravec ani nemam no ked uz tak mozno Malacky alebo Stupava ale neda sa povedat ze su oblubene len v nich sa obcas vyskytujem ked nejsom v Gajaroch (dedina v ktorej byvam)
@pumaamravec fotim vsetko, nie len vasu "uzasnu" blavu, nefandi si okrem toho vsetko, co ty spominas, su tie humornjsie ladene fotky. chodievame tam obcas v lete na taky mensi vylet alebo ako to nazvat. no a preco by som tu nechcel byvat? nemam rad (vacsinu) blavakov a tento styl zivota. a uz sa tesim jak ma mm47 a ini podobni za tento vyrok ukamenuju
@pumaamravec asi by som si mal precitat i komenty 5-91 ale nie je cas..
nemyslim si, ze sa nutne jedna o chamtivost.. nehovoriac o tom, ze sa nehodim nikam.. lebo mi nevadi ani to ci ono.. na druhej strane nieco chcem mat.. jedna sa skor o zivotnu uroven a popravde, uz len tym, ze vacsina ludi tu chce, resp planuje ist na vs o niecom svedci..
ps: chcem i bicykel i auta
pps: nechcem sofera i keby mam ten horny luxus
ppps: nemam zaujem byvat v nicom prepychovom co tak hodnotia ostatni.. ale hlavne kde sa budem citit dobre ci uz so zlatymi kluckami alebo nie
Ja chcem mat niekolko miliard dolarov/euro/libier (bohvie aka mena bude vtedy hybat svetom), kedze chcem venovat 90% majetku na vyskum v NASA. Takze mne by sa zisla extra moznost v ankete
to je dobrá kokotina že chamtivosť ja chcem mať čo najviac a to znamená že som chamtivý ? nie, len pracujem na tom aby som sa mal dobre a budem si vážiť všetko čo dosiahnem. A keď budem vedieť že stačí, budem si už len užívať.
@pumaamravec Pumka, len jedna drobnosť, v Bratislave nemôžeš žiť dostatotočne luxusne, to čo si ty dala do úplne najluxusnejšej úrovne (River Park, je európsky manažérsky byt, to nie je luxusné bývanie, ľudia, čo by mali na vlastného šoféra, by určite v RiverParku/Eurovei nikdy nebývali, to je "manažérsky štandart", vlastne pre vyššiu strednú vrstvu (manažérske pozície).
konečne chválohodná anketa ... a k ankete : auto by mi nevyhovovalo ani jedno ani bývanie ...mám inú predstavu a dovolenku .. no môže byť ale to na čo myslím sa asi dovolenkou nazvať nedá
@tomas ale to bolo myslene ako najlepsie co moze byt na Slovensku, a sice viem ze ty BA moc nemusis ale podla mna sa tam byva najlepsie A myslim si ze River park je pekny aj luxusny, sice urcite je aj nieco luxusnejsie Ale co by si dal ty keby to malo byt v SR ako najluxusnejsie?hmm?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
-byt, napríklad v bratislavskom River parku
-drahé auto, napríklad chrysler c300
alebo rovno šoféra
drahe dovolenky, napríklad na Mauriciuse
-byt v bratislavských Troch vežiach
-auto, napríklad BMW
dovolenky, napríklad na Capri
-byt, napríklad v bratislavskom Ružinove
-auto, napríklad škoda octavia
-dovolenka, napríklad v Chorvátsku
-byt, prenajatý, napríklad v Senci
-auto nepotrebujem, radšej sa prevezem na bicykli
-dovolenka mi stačí na Slovensku, napríklad Slnečné jazerá
a preco by som mal snivat o tom ,ze raz budem byvat v ba??? horsie mesto si uz vybrat nemohla???
@missewo a tak vies niekto moze mat vela penazi ale nemusi tuzit po najdrahsich veciach
Bral by som 1. ale nie na takom mieste ako River park.
@pumaamravec s @aguri500 sa nehadaj , on nema rad BA , lebo je to dnes v mode
Skryty vyznam toho co si napisal je presne ten FAIL o ktorom hovorim , staci sa pozriet na nedavnu anketu o tom kto bude SR majster vo futbale
na byty mám absolútne iný vkus, na autá taktiež a na dovolenky už dupľom
Pumka, to BMW, ktoré máš v druhom komente je drahšie ako 300C
@weeman na Kolibe su pekne domy alebo aj hore na Kramaroch A jaj, uz som asi dlho nebola v BMW obchode
-
*byvanie urcite prirodne a prakticke v kludnom a tichom prostredi, urcite dom
*auto musi byt spolahlive, prakticke, moze byt vsedne a nevyrazne, no musi byt decentne
*dovolenky v zahranici ma nelakaju, moze byt aj v Tatrach
A auto.. chcela by som vlastne, také maličké
A čo sa týka dovoleniek, chcem cestovať a veľa ... ale nemusela by som byť napríklad ubytovaná v nejakých drahých hoteloch a tak.. stačil by mi stan a niekto pri mne..
čo potrebujem je aby mi zdravie slúžilo ako doteraz .....filip
Tvl, svk je prdel sveta a BA je jeho centrom ...Bez urazky
Ani za toho pana, nepovazujem byvanie v panelaku ci uz je stavany minuleho roku, alebo pred 30. za luxus...
Ovela lepsie si tam viem predstavit poriadny barak.
S poriadnou garazou a pozemkom na ktorom si mozes postavit vlastne bludisko, bazen a fotbalove ihrisko, taky je velky...
Ja si aj tak casom planujem kupit nejaku vinicu pri Lacanau, alebo v Burgundsu, pestovat si vinko a mat dostatok financii, aby som pri tom pestovani a popijani mohol mat cely okolity svet na salame
Snad sa podari
Ale zas napriklad na Obchodnej by som byvat nechcel , kazdy vecer pocuvat nadrbanych soplakov pod oknom na to by som nervy nemal.
Skor ten Slavin , je tam perfektny vyhlad na mesto
Mna napadlo aj to ze na hrade , v celom tom areale , postavil by som mur , zaterasil brany , nechal len jednu a byval tam , opekal si na tom namesticku pri soche
A ako tam je? Páčilo sa ti?
...A raz tam určite pôjdem!
..no, ešte snáď malý ateliérik pre prípadnú seberealizáciu. (..čo mi nápadne pripomína, že by som mala ísť niečo iné robiť.)
Vyhlad jedine otoceny na mesto , lebo na Dunaj to nie je nic moc , len most , les a za tym okraj Petrzalky Podla mna naj vyhlad , miesto by bolo byvat v O2 vezi pri Auparku stranou k mestu ,uplny stred
ANo na hrade! Budem jak Bátorič
Mne vadi na tom to ze furt je tam plna rit ludi , ako hovorili v jednom fore teraz ... vie ma nasrat ked tam je plno turistov , vysokoskolakov co tu su len na skole , zaberaju tam vsetko a picuju na BA este !!
Podla mna to je na tom fajn , keby bola tak kam sa budes kukat? aj Petrzalka je vysvietena ale predsa mesto je mesto
Kral BA je frez (ROFL)
inac @frez preco nemas rad BA? volakedy si tam chodil, fotil si si tam Aupark ked tam boli reklamy na Pokec ak sa pamatas, aj som ta raz v Auparku stretla proste si sem chodil a fotil a bol si tu aj s @goth111 tusim, tak preco sa ti BA tak znechutila?
Zavidia
Inak nechapem ako sa niekomu mozu viac pacit Kosice , co tam je? nic , kostol , cigani , mojsejovci , a akoze nejake minicentrum.
Tam aj keby mali nejaky hrad tak na aky vyhlad sa budem kukat>?
keby tam aspon poriadny futbalovy stadion postavili
@martin182 asi 2 ked chces vlastnit rodinny dom, lebo to moze byt zahrnute v priemere ale samozrejme priemerne vybaveny cize ked chces 8 izbovy s bazenom tak to uz 2 nie je
a chapem sak ked si z BA a paci sa ti tam neni na tom nic zle ale nemusite hovorit nieco v tom zmysle ze inde je vidlakovo aj s @mm47
@martin182 ved uvidis ako dopadnes ale aj s detmi mozes byvat kde chces ked sa posnazis alebo vyhras alebo zdedis ten dom
ja mam rad vsetko aj nic podla mna je vsade dobre ked mas pri sebe spravnych ludi a tak isto aj vsade zle ked pri sebe nemas nikoho , je jedno ci si v New Yorku alebo u nas na dedine
nemyslim si, ze sa nutne jedna o chamtivost.. nehovoriac o tom, ze sa nehodim nikam.. lebo mi nevadi ani to ci ono.. na druhej strane nieco chcem mat.. jedna sa skor o zivotnu uroven a popravde, uz len tym, ze vacsina ludi tu chce, resp planuje ist na vs o niecom svedci..
ps: chcem i bicykel i auta
pps: nechcem sofera i keby mam ten horny luxus
ppps: nemam zaujem byvat v nicom prepychovom co tak hodnotia ostatni.. ale hlavne kde sa budem citit dobre ci uz so zlatymi kluckami alebo nie