fuuu, no, niektorí ma mali úplne radi, niektorí ma nemohli ani vystáť, spomeňme si na moju angličtinárku, na ktorú som mala od 13stich ťažké srdce, keď som mala 15, odchádzala som teatrálne z hodín, lebo tá ženská anglicky proste NEVEDELA a nemala nás to prečo učiť.. veď povedzte mi, ako môže mať človek,ktorý plynule hovorí anglicky, gramatiku má nadrtenú čítaním textov a anglicky ju učili amíci, na písomke vždy pol boda do jednotky
no a v 17stich na maturite mi to pekne krásne spočítala a dala mi dvojku, špina, nikdy jej to nezabudnem..
ale napríklad taká nemčinárka alebo biologička, za tými radi ešte aj teraz na kus reči ideme
No ja veľmi rada provokujem Ale vždy sa mi to akosi "prepečie". Ale u učiteľov to je individuálne, no pri väčšine vždy dosiahnem svoje dlhou diskusiou a nezmyselnými argumentami
jedine na angline sa mi všetko prepečie, učí nás ju asi najprísnejšia ušiteľka na škole ale ja som jej miláčik proste ost. hodiny..tak normálne ešte dejepisárka je v pohode
pohlave si skakat nenecham ale tak treba vediet kedy je dost, aby neboli zbytne problemi... stareho komouša o svojej pravde nepresvecim ani keby na hlave som stal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak nie, tak ani ja nie.
no a v 17stich na maturite mi to pekne krásne spočítala a dala mi dvojku, špina, nikdy jej to nezabudnem..
ale napríklad taká nemčinárka alebo biologička, za tými radi ešte aj teraz na kus reči ideme
@ondrrrro