a prvý krok som urobila ja a to ten, že som ho pozvala na svoju oslavu (dovtedy sme sa len zdravili hoc sme spolu boli v skupine) lebo sa mi páčil a ďalej to už bolo všetko také vzájomné
no my sme sa spoznali ešte v septembri, (vďaka @courtneylovegrunge : a hneď sa mi páčili jeho vlasy ... a aaa rozdával sväté obrázky , ale potom som ho pár mesiacov nevidela, on mňa vraj hej, ale ja sa nepamätám, že stál vedľa alebo čo, lebo som bola kus mimo , potom vo februári sme už kecali ... a na Veľkú noc sa to začalo rysovať samozrejme alkohol pomohol trochu... a prvý krok? ... sa mi zdá, že on, ale... vôbec nič mi nevadilo a inak, teším sa, ííííííííí
my sme sa spoznali s mojim najprv ze sme si pisali na pokeci on mi dal tri krat svoje cislo a az ked mi dal treti krat cislo na seba som si ho opisala a zavolala som mu a sli sme potom vonku sme sa stretavali a dali do kopy a sme spolu doteraz a keby mi vtedy on nenapisal by som nenasla svoju zivotnu lasku ktorou je on .
@lenuli to je zlaté . Riadne ma prekvapuje koľko ľudí sa snaží na travian-e hľadať svoju lásku (aj keď to tvoj prípad nebol, ale aj tak to divne zbližuje ľudí
@takata tak veru, ja aj ked to uz viac ako 3 roky nehram, stale som odtial s viacerymi ludmi v kontakte a vlastne tak celkovo by som mala uplne iny zivot bez jednej obycajnej hry
Spoznali sme sa tu, rok a pol nič (a to je z vedľajšej triedy a boli sme spolu na lyžiarskom , potom sme si začali písať a sme spolu. A prvý krok, neviem.. ja som mu síce prvá napísala, ale v reáli to bol asi on (ja som dosť nedôverčivá)..
vo Fínsku sme boli obaja výmenní študenti a spolu sme pracovali na jednom projekte. potom som ho začala otravovať otázkami o sushi a industriálnej hudbe a tak nejak sa to vyplynulo. a vtip inak je, že sa hneď ešte ten večer zoznámil s mojou mamou a pili spolu domácu marhuľu (ta som mala narodky)
.. na pokeci ked som mala 14, 3 mesiace sme si detili na ICQ potom na mikulasa sme sli von a sme sa spolu opili ale ja som bola ta odvaznejsia ja som spravila prvykrok a boli sme spolu 3 roky
Ja si pamatám iba, že som revala a on ma utešoval a potom sa ma na nete pýtal či s ním chcem chodiť a o 4 hodiny som sa s ním už aj rozišla moj najdlhší vzťah teda jediný no
na pokeci minulý rok po niekoľko mesačnom písaní (aj nepísaní) sme sa stretli a po čase som si uvedomila, že už bez neho nechcem byť prvý krok urobil on...
na pokeci minuly rok v decembri po dvoch tyzdnoch pisania sme sa stretli a 24 decembra sme spolu začali chodit... samozrejme ze prvy, druhy aj treti krok urobil on ako prvy lebo ja som trochu hanblivá
@husky Si mal vidieť môj výraz v tvári, keď ma šťuchol niekto, s kým som mala 2 spoločných priateľov. Hneď som mu písala, že ak je nejaký zvrhlík, tak nech si nasere.
mna moj chalan ked sme sa poznali videnia najskor neznasal a ohovaral ale pritom hned ako sme sa spolu prvykrat bavili tak to akosi prislo samo a obojstrane ziadne balenie a namotavky neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Prvá som ho začala baliť a aj cmučiQ som iniciovala ja!
a prvý krok som urobila ja a to ten, že som ho pozvala na svoju oslavu (dovtedy sme sa len zdravili hoc sme spolu boli v skupine) lebo sa mi páčil a ďalej to už bolo všetko také vzájomné
*čoho
A iniciovala som to ja!
to vazne?
a on robil prvý krok...ja už sa viac kvôli chlapom usierať nebudem...vy ste baliči!