A hladali ste si cez profesia.sk alebo aj inak? Lebo ja som este nepracoval a mne sa ozvali len take co nechcem a nikto na mna zatial nereagoval. Tak neviem.
A ak ostanem pracovať v tej istej firme a z ineho oddelenia sa mi ozvu, ci nechcem ist k nim, tak som si nasiel pracu sam, alebo ma oslovili no to je v podstate jedno.
Inak druhá možnosť mi pripomína tie inzeráty, čo sa občas vyskytnú na FB, že "kto mi vie ponúknuť nejakú prácu s platom aspoň za 1000€, nech mi napíše správu" to už musí byť pracovník roka.
@adis54 možno máš zle napísaný životopis, lebo ked dakedy som si hľadal prácu, a zverejnil životopis, tak mne sa azda do dvoch hodín dopohody ozvali. ale v súčasnosti mám prácu, kde zarobím skoro tisíc eur, takže som spokojný, ale snažím sa byť predovšetkým nad vecou... ked si spomeniem, čím všetkým som prešiel....niektoré inzeráty na istp, profesia mi pripadajú ako utopistické predovšetkým, ale to je moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak druhá možnosť mi pripomína tie inzeráty, čo sa občas vyskytnú na FB, že "kto mi vie ponúknuť nejakú prácu s platom aspoň za 1000€, nech mi napíše správu" to už musí byť pracovník roka.