najprv som chcela dat 90-99% ale potom som sa zamyslela ze preco? vsak to je ZATIAL a zatial je vsetko... necakane skvele od prveho januara byvam oficialne sama vo velkom skvelom jednoizbáku v úžasnej lokalite, taktiež odvtedy robím prácu ktorú som túžila robiť , mám super kamošov aj kolegov, skvelo som zvládla ťažkých rozchod z minulého roka a ešte sa stihla aj rozísť s ďalším frajerom (ale s ním som super kamoška stále, akorát že sa už nefrajeríme ), zvládla som skúškové vo februári a mám doposial najlepšiu kondičku
a ozaj, prestala som fajčiť zasa! (začala som po rozchode
A pojdem na birdz kviz a konferenciu do madridu, čo viac mi chýba
Mohla by som menej platit za ubytko a moja sefka by mohla byt mensia krava, ale to su jedine ponosy, ktore mi napadaju. Na druhu stranu nemozem mat lepsieho muza ani napomocnejsiu rodinu a to prebija skoro vsetko, takze je to tak 88%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
láske
financiách
práci
turistike
so susedmi
s Čaputku
s autom
či myslíš z každého trošku Edward....
hlavna priorita tohtorocna je moje biedne dusevne zdravie a v tom sa nemam skoro vobec na co stazovat
samozrejme ukoncenie studia som si predstavovala inak, ale som nadalej nezodpovedna pizda, ktorej hori pod ritou, ale to uz dam
svoje byvanie uplne milujem
vztahy s ludmi mam hodne dobre
este taka velka vec bude adult praca, ale momentalne ignorujem tento fakt
a ozaj, prestala som fajčiť zasa! (začala som po rozchode
A pojdem na birdz kviz a konferenciu do madridu, čo viac mi chýba