prelistujem si vsetky zosity a ucebnice,viac si pozriem to co este celkom dobre neviem ale ze by som sa dako isla biflit tak to nie..to si necham na ustne
no, konecne by som mal zacat sa nieco ucit ale 2007 slovinu B som mal na 76,25% bez akehokolvek ucenia, takze slovina by mala byt v pohode. Ale matika to je somarina.
Nechapem. Co sa chcete ucit? Ak ste sa do teraz do toho pozreli tak vam to kokot pomoze. lebo neviete aka ukazka k dielu bude. Neviete aka odpoved. Mozno len slovensky jazyk dako zopakovat ... ja sa skvor sustredim na jazyk - cudzi. lebo to je horsie si myslim. A okrem toho v pisomnych testoch vlastne o nic nejde.
podla mna na to treba tak trochu kaslat...mozno si precitat veci, v ktorych si clovek nie je isty, ale aj bez toh by to slo...a hlavne si treba uvedomit, ze pisomne vobec nie su podstatne, pokial to od vas nevyzaduje prislusna vysoka, ako trebars odo mna...no a potom sa treba spoliehat na stastie a na to, ze nieco v tych hlavach mame...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Boh mi pomahaj pri slohoch+listening+horverstehen
a chcelo by to nejaky chlast vecer
na písomné maturity sa nemá cenu učiť..(ibaže by som sa začala učiť naspamäť anglický slovník, čo nehrozí)