Ahojte
Som tretiacka na marketingu, pracovala som ako stazistka v » www.primegentle.com/sk... viac ako pol roka a teraz rozmyslam ze si prijmem ponuku ist dostudovat posledne 2 roky do Viedne. Myslite ze sa mi tam podari zamestnat v marketingu ?
@feelagain
no ono to nie je kopec, ale len taky malicky kopcek. Staci kuk na profesia.sk ak odfiltrujeme take lukrativne miesta ako promoter, predajca hrncov, cenovkar v tesku alebo predajca v orindzi, tak sa dostaneme dakam na cislo niekolkych desiatok relevantnych prac (cele SK + zahranicie) a vsade pozaduju aspon 2 roky praxe. Plus na kazde jedno miesto sa tlacia stovky uchadzacov z FMK a roznych humanitnych ci ekonomickych fakult. Takze sanca zamestnat sa v tomto odbore nic moc teda. Ak clovek navyse nema ziadne skusenosti, tak ta sanca je priam homeopaticka.
Netuším ako je to u nich, ale aj u nás sa stáva, že veľa báb chce robiť práve na marketingu. Aspoň z môjho okolia to často počúvam... Preto je to ťažšie sa presadiť a koľko krát sa to rieši po známosti. Neviem, uvidíš, čo tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
no ono to nie je kopec, ale len taky malicky kopcek. Staci kuk na profesia.sk ak odfiltrujeme take lukrativne miesta ako promoter, predajca hrncov, cenovkar v tesku alebo predajca v orindzi, tak sa dostaneme dakam na cislo niekolkych desiatok relevantnych prac (cele SK + zahranicie) a vsade pozaduju aspon 2 roky praxe. Plus na kazde jedno miesto sa tlacia stovky uchadzacov z FMK a roznych humanitnych ci ekonomickych fakult. Takze sanca zamestnat sa v tomto odbore nic moc teda. Ak clovek navyse nema ziadne skusenosti, tak ta sanca je priam homeopaticka.