@popolcek rasca je spoko slovo uz v mladosti som chodil pocas prazdninovych pobytov u starych rodicov s nimi na rascu (inac krasne chvile, rad na to spominam, ach, kde si, detstvo?! :´-( ). Kmín je divné slovo!
Ale chápem, že každému je skôr divné to, ktorým dané súcno nepomenúva. V každom prípade ale kodifikácia hovorí v prospech rasce
@mousisitka vo svojej diskusii som už napísala že som našla na nete že existuje rímsky kmín čierny kmín a slovenská rasca že vraj to nie je to isté iná odroda tej rastlinky len si to každý mýli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
kmin. rasca.. je proste divne slovo.
Ale chápem, že každému je skôr divné to, ktorým dané súcno nepomenúva. V každom prípade ale kodifikácia hovorí v prospech rasce
a má dobre účinky aj proti zlým moram v spánku, treba si posteľ posypať rascou a mory prestaňú......filip
takže kmin hovoria možno ti, čo hovoria trochu narečovo a su z poslskych a českych hranic :d
blba uvaha, čo? :d