handrička a pronto na nábytok podlahu jednoducho zmývam 3xdo týždňa
ale vraj sú na utieranie prachu veľmi dobré dámske silnoky! nejaké také tie lacnejšie úplne stačia...len ich treba mať aspoň raz na nohách, alebo ich ponaťahovať, aby sa vlákna roztiahli... údajne je to účinnejšie ako akákoľvek prachovka (chystám sa to vyskúšať, ale mám to z overeného zdroja, tak tomu verím)
používame clin na všetke povrchy (aspoň myslím že je na všetky povrchy a švédsku utierku (taká modrá handrička) ... pri mojom nadmernom rozvirovaniu prachu to funguje len na pár dníaby nebol nikde žiaden prach .. ale keď som bola odcestovaná 2 týždne tak v mojej izbe ani tak nebol prach
@ivooxxx ako ja to nepoužívam ale moja kamoška toto robí z vysávačom a ma ten nadstavec a upratovala minule a vôbec sa nerozvíril prach .. takže už neviem
tak môj známy si dal kompletne prerobiť byt a keď som prišla pozrieť, tak som sa ho spýtala, že kto mu tam upratuje, lebo všetko bolo tip top (žije tam sám, resp. nežije tam, len občas) a on povedal: nikto, tu ma prach zakázané usádzať sa......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale z času na čas ho utriem prachovkov.
ale vraj sú na utieranie prachu veľmi dobré dámske silnoky! nejaké také tie lacnejšie úplne stačia...len ich treba mať aspoň raz na nohách, alebo ich ponaťahovať, aby sa vlákna roztiahli... údajne je to účinnejšie ako akákoľvek prachovka (chystám sa to vyskúšať, ale mám to z overeného zdroja, tak tomu verím)
@12
takže asi tak