Na etike sme mali zbaliť stromček do takej veľkej krabice. Ja som bola unavená, tak som si do tej krabice ľahla, zaspala. Keď som sa zobudila, mala som pocit, že som v truhle. Oni totiž zobrali pásku a zapáskovali ma v tej krabici.
no dvaja chlapci ma zbalili na estetike v kvinte.. a nezabudli mi dat na hlavu sacok z tesca s napisom "nedavajte na hlavu nebezpecenstvo udusenia" ale tak vyhrali sme cokoladu takze to za to stalo..
inak balit velmi neviem.. i darceky mi velmi dlho trva balit.. asi som privelky puntickar..
môjho chlapa som klofol tu na birdzi, teda... ja som tak postupne balil, až som môjho chlapa stretol v podchode po ceste zo školy osudová láska že, @gothicpoethic ?
Najprv mi zacal septat do uska nemravnosti a potom sme hned hupsli do postielky nie? ALe musel som sa ponahlat pretoze uz mama isla do skolky aby ma odniesla domov
Ale raz som šla s kamarátmi vlakom a sedel tam aj nejaký chalan (s nami), ktorého som nepoznala a stále na mňa pozeral, celú cestu. Tak som sa ho pri vystupovaní spýtala, prečo na mňa stále pozeral a on na to, že "lebo sa mi páčiš"
A tak sme sa nejako k sebe potom dostali, stretli sa aaa.. Aj nám to celkom vyšlo, musím uznať, keby som nebola sprostá a nepokazila to potom
furt ma niekto balí, kurva nedaju pokoj, ved ja mam svoj Mária cumlíčka krásneho a nebudem ho anielika podvádzať s nejakým kurevníkom, to ho pŕŕŕ !!!, to sme si nedomluvili..
@strangelady Vsetko aj nic? Hm, zaujimave poslanie, naozaj sa mo to paci. No myslim, ze aj keby si bola polomrtva, bolo by vonku viac informacii, ako si myslis .
@flussica lebo v parku srali psi a boli akurát nové koše pre hovienka. a spolu sme pindali,že prečo ich tam nedajú, ke´D to je na psie exkrementy. no hneĎ som sa zaľúbila...
Niektorých som si zbalila ja (také mŕtve telo proste len tak do kufra auta nenapcháte, a keď to chcete zabetónovať, tak je dobré to proste zmotať na čosi menšie)...
Jeden ma zbalil na to, že mi pochválil vlasy A ďalší, keď mi povedal, že som hrozne čudná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Na etike sme mali zbaliť stromček do takej veľkej krabice. Ja som bola unavená, tak som si do tej krabice ľahla, zaspala. Keď som sa zobudila, mala som pocit, že som v truhle. Oni totiž zobrali pásku a zapáskovali ma v tej krabici.
inak balit velmi neviem.. i darceky mi velmi dlho trva balit.. asi som privelky puntickar..
a mozno by to malo ist same
P.S. Chlapci ma zbalia hlavne ak sú nahodený v kúl handrách, v ruke držia flašku silného alkoholu a z nosa im trčí zbytok prášku... tak sa balí!
moja mam hovorievala že najlepsia zena je taká čo ju musím baliť ja a nie ona mna zatial sa to vypláca
Ale raz som šla s kamarátmi vlakom a sedel tam aj nejaký chalan (s nami), ktorého som nepoznala a stále na mňa pozeral, celú cestu. Tak som sa ho pri vystupovaní spýtala, prečo na mňa stále pozeral a on na to, že "lebo sa mi páčiš"
A tak sme sa nejako k sebe potom dostali, stretli sa aaa.. Aj nám to celkom vyšlo, musím uznať, keby som nebola sprostá a nepokazila to potom
Už len mamina občas asistuje keď ideme viacerí s jednou taškou, aby sme sa pri tom balení nepobili...
filip
@saddath To musela byt velmi romanticka tema .
No veď hej, teraz tu o sebe nájdeme pomaly viac, ako my sami vieme.
proste si domysli ze nikdy nestihas.. tak ze ti nejake preda.. lol.. to je obchodny duch /puch?/
viac mi nebolo treba
Jeden ma zbalil na to, že mi pochválil vlasy A ďalší, keď mi povedal, že som hrozne čudná
A to druhe - celkom pravda.
Veru... Zlá pravda. :/