mojich dvoch exov vôbec nestretávam, ale myslím že by s tým nebol problém. normálne by sme sa bavili. ale ten tretí, čo ani nebol poriadne moj boyfriend, tak toho by som nechcela stretnúť, ale nie preto, že by som ho nemala rada, ale preto, že... ja neviem. proste mám strach že by sa mi to všetko zas vrátilo.
s jedným som v kontakte dennodenne a všetko je v pohode. s druhým občas keď niečo potrebujeme alebo tak..alebo keď ma chce vysmiať alebo ja jeho ale máme sa radi to len tak sa doťahujeme
priatelia je prisilné slovo
prvý ex- tak tomu sa vyhýbam, ale tak zdraviť sa zdravíme
druhý ex mi raz za čas napíše aké ma zvieratá a tam naša komunikácia končí
s jednym super sa to vykrystalizovalo, sme kamarati a stale je to jedna z mojich najblizsich osob a tesim sa tejto forme koexistencie ovela viac a nic by som nechcela vratit. S druhym este neviem.
možnosť pre mňa ... tvárime sa že sme zostali kamarátmi, no v skutočnosti spolu nemáme vôbec žiaden kontakt takže nevieme ani ako sa ten druhý má ... a ani nás to v podstate už veľmi nezaujíma
Jeden je uz mrtvy ,ale do tej doby sme si boli aj po rozchode velmi blizky. Inak so vsetkymi vychadzam ok. Krivdy som odpustila, na bolesti zabudla a nemienim si robit nepriatelov pre nic. Dokazali sme fungovat ako partneri, dokazeme aj ako kamarati.
hmmm prvého jedine občas kuknem na instagrame,nepíšeme si, nevyhľadávame komunikáciu
druhý ten sa so mnou normálne baví úplne o všetkom
a s posledným sa na striedačku blokujeme na fb a správame ako najlepší kamoši
Keby môžem tak jej zlomim mos... Očierňuje ma pred ľuďmi, ktorých ani sam nepoznám, bráni mi stretávať sa s dcérou, ale mam taký pocit, ze fakt dlho už nevydržím a ten nos jej zlomim, nech pri každom pohľade do zrkadla ai povie som to ale p*ca...
jednu som uz dllllho nevidel a druha je pica ktora chodi s mojim spoluziakom , na ktoreho pocas nasho vztahu stale picovala , ale chodili spolu do fitka , no furt vravela ze sa foti o zrkadlo a ze je to sliziak nevie o co prisla
@flame neprajem ti to, ale možno reaz budes matka a k svojemu ex pociťovať takú nenavist, ze jedina vec ktorá ta bude napĺňať je mu ubližovať skrze odlucenia od dieťaťa, lebo iba to je platne...
@ujoperun uz som sa s tym v zivote stretla, takze verim, ze ja taka matka nebudem a zaroven dufam, ze ani nebudem mat prilezitost, lebo ziaden ex nebude a rodina bude fungovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
takže už nie dobre.
ale som rada, že s takými ľuďmi nemám nič spoločné, keď už nič iné, no
prvý ex- tak tomu sa vyhýbam, ale tak zdraviť sa zdravíme
druhý ex mi raz za čas napíše aké ma zvieratá a tam naša komunikácia končí
@mia246 pan rybar/alkoholik a brutalna supa DDDDDDdd
Ostatní dvaja či traja sú idioti boli,sú a budú.
druhý ten sa so mnou normálne baví úplne o všetkom
a s posledným sa na striedačku blokujeme na fb a správame ako najlepší kamoši
s jednym chodim do skoly a ani sa nezdravime. popravde mi to vobec nevadi