ste počuli od x-ludí a aj tu z viacerych diskusií,že odbor,na ktorý ste sa už zapísala a myslíte ze vas bude bavit....je len pre prachatych,alebo tych čo su profakom sympatickí,alebo sú to ich známi?? lebo ja na tej škole chcem nehorazne študovať,aj ked m
ja uz som tam zapisana aj setko-politologia...Ale profaci si ze vraj znamkuju jak chcu a davaju znamky aj za peniaze.a ja sa pytam,ako odtial hned nevyletiet-a ucit sa budem snazit.takze okrem toho rady
tak inak....-mam nehorazny stres z toho jak som si precitala par diskusii,ze na tom odbore čo tam idem,vela ludi nevydržiii a ked už,tak to je len vdaka vzhladu alebo peniazom a nie vdaka rozumu
vies co to mas jedno aka to je skola a odbor to je vsade na VS....tupy prejdu len uplatkami resp baby za ine sluzby
a ty ak nechces ani jedno tak musis na sebe makat ...proste si to vydriet ucenim ...ked budes vsetko vediet oni ta pustia dalej aj vystudujes ale mas to horsie
@15 v pohodke ...hehe teply niesom ale mame aj profky takze by sa dalo povedat zase kde ako vies ...
ale no ani do jednej z nich ....
-uplatky by som nedal ani keby som na to mal
-ine sluzby s profackou tak to si velmi neviem predstavit ..omg to by som sa rehlil asi tam len ...aj ked no tie mlade doktorantky nietore noo..ale tak tie niesu na skuskach takze nemusim riesit
-a bifla tiez niesom ...ja sa neucim
ja patrim do extra skupiny:
-provokateri a profesionalny nicitelia nervou
mna tam profaci totalne neznasaju , nic nerobim cely rok nic sa neucim , a uz mi hori pod zadkom tak rychlo zamakam a prejdem ..
no tak rok mam za sebou uvidime co dalsi ale maju ma tam teda v laske ti poviem ....
ale tak moj pristup je taky akoze sak mna to tam ani nebavi ..takze tak z donutenia aj chodim pre pokoj v rodine a cisty vzduch
ale tak mal by som dodat este ze chodil som na stavebnu priemyslovku a dost ma tam naucilo a na VS chodim na stavebnu tak sa aj vela ucit nemusim ...a ucitelia ked to vidia ze nic nerobim prip ho este zhovadim niekedy ked urobi somarinu ...hlvane tych doktorantov tak potom je to aj ozivot niekedy
ou je, TU politologia? Tam ma vzali Ale ja som sa rozhodla pre UK Právo a myslím že to budem mať podobné ako ty. Ale pozri sa na to inak - kde už to dnes nie je o prachoch? Tvoja škola zďaleka nie je jediná...
Ale čo sa môjho názoru týka, keď sa budeš učiť, prejdeš, nemôžu si predsa dovoliť vyhodiť všetkých, aj im ide o dotácie a podobne si myslím...len ide o to, že to budeš mať ťažšie...budeME to ma mať ťažšie...
Mne každý hovoril, že právo v TT je čo sa týka študijných podmienok lepšie, no na skúšky som ani nešla, pretože už som bola prijatá na UK. A chcem to tam /možno so zaťatými zubami, ale predsa/ vydržať, chcem si nájsť kontakty a potom tam ostať. Takže fňukanie mi v tomto asi nepomôže. Len tvrdá bifľovačka a drina.
tak ak je to TU politologia, tam neviem o tom že by sprostí prechádzali za prachy (skorej mali štastie). Na TU tí čo sa učia poctivo nemajú problém s prechádzaním, ale tažké to tam relatívne je
ak je to UCM politologia, tak som zvedavý čakám či ma smradi vôbec prijali v 2.kole a už som nervózny že dlho nič nechodí :/ Asi je to tým že som nedal "sponzorský dar" ano, úplatky už neexistujú, už sú to legálne sponzorské dary hlavne na UCM
a geordie- dary som nedavala,ale na odvolanie ma zobrali,az to nechapem...PRave preto mi je podozrive,ci len nechceli splnit nejaky pocet prijatych a za rok ma vykopnuu
ale tak budem drtit.ale popritom aj robota.uvidi sa
jo to poznam aj ja som chcel ist na jeden odbor ale tam beru len absolventov gympla a prachacov napr. u nas na skole je Fakulta ekonomiku a manazmentu a tam najdete len same dcerky pdonikatelov...
ja chodim na skolu co ma nebavi, ucit sa ma nebavi ale preliezam
este ked bude mat niekto Bc. alebo Ing. neznamena, ze to este vie. ked tam boli uplatky nebude vediet nic a co mu tie peniaze pomohli. nic. preto s tou tvojou frazou nesuhlasim. Na skolu sa dostanu len ti si myslim, co maju nieco v hlave.
djdaniels thaa to ji presne jako ja,,rovnaka stredna, vyska ,aj dovody prečo na nu idem, tha mno a tak ja som tez bohovsky mjpicista a stavbarinu neznasam takze ked kuknem na teba tak vidim seba o par mesiacov,,, inak dobre vedet ked si presel
@28 tak ja som stavarinu na strednej mohol...akoze mna to celkom bavi..z toho co sa da na slovensku studovat je to jedine co ma bavi ..ale tak ta VS je taka kktna systemom vyucby a tym ako to tam je cele dopletene a zle organizovane ze sa mi to znechutilo po jednej stranke a po druhej som zistil ze VS nieje pre mna ze ja chcem robit a rodina tlaci kaleraby cize tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ty ak nechces ani jedno tak musis na sebe makat ...proste si to vydriet ucenim ...ked budes vsetko vediet oni ta pustia dalej aj vystudujes ale mas to horsie
to je dnes normalka uz celkom na VS..
@11 ty si ktory z tych 3 skupiniek?
ale no ani do jednej z nich ....
-uplatky by som nedal ani keby som na to mal
-ine sluzby s profackou tak to si velmi neviem predstavit ..omg to by som sa rehlil asi tam len ...aj ked no tie mlade doktorantky nietore noo..ale tak tie niesu na skuskach takze nemusim riesit
-a bifla tiez niesom ...ja sa neucim
ja patrim do extra skupiny:
-provokateri a profesionalny nicitelia nervou
mna tam profaci totalne neznasaju , nic nerobim cely rok nic sa neucim , a uz mi hori pod zadkom tak rychlo zamakam a prejdem ..
no tak rok mam za sebou uvidime co dalsi ale maju ma tam teda v laske ti poviem ....
ale tak moj pristup je taky akoze sak mna to tam ani nebavi ..takze tak z donutenia aj chodim pre pokoj v rodine a cisty vzduch
Ale čo sa môjho názoru týka, keď sa budeš učiť, prejdeš, nemôžu si predsa dovoliť vyhodiť všetkých, aj im ide o dotácie a podobne si myslím...len ide o to, že to budeš mať ťažšie...budeME to ma mať ťažšie...
Mne každý hovoril, že právo v TT je čo sa týka študijných podmienok lepšie, no na skúšky som ani nešla, pretože už som bola prijatá na UK. A chcem to tam /možno so zaťatými zubami, ale predsa/ vydržať, chcem si nájsť kontakty a potom tam ostať. Takže fňukanie mi v tomto asi nepomôže. Len tvrdá bifľovačka a drina.
ak je to UCM politologia, tak som zvedavý čakám či ma smradi vôbec prijali v 2.kole a už som nervózny že dlho nič nechodí :/ Asi je to tým že som nedal "sponzorský dar" ano, úplatky už neexistujú, už sú to legálne sponzorské dary hlavne na UCM
a geordie- dary som nedavala,ale na odvolanie ma zobrali,az to nechapem...PRave preto mi je podozrive,ci len nechceli splnit nejaky pocet prijatych a za rok ma vykopnuu
ale tak budem drtit.ale popritom aj robota.uvidi sa
ja chodim na skolu co ma nebavi, ucit sa ma nebavi ale preliezam
este ked bude mat niekto Bc. alebo Ing. neznamena, ze to este vie. ked tam boli uplatky nebude vediet nic a co mu tie peniaze pomohli. nic. preto s tou tvojou frazou nesuhlasim. Na skolu sa dostanu len ti si myslim, co maju nieco v hlave.