Pozvi ju na večeru, kúp jej kvety, alebo vám uvar u teba doma večeru, po ktorej skončíte v spálni, ktorú budú osvetľovať len sviečky a na posteli budú lupienky ruží.....
@9 sviecky a lupene su prilis gycove .. navyse je tu ta moznost ze k tym lupenom sa primiesaju bodliaky a potom z pripadneho obcovania vznikne vytahovanie trnov zo zadku
@trdelniiiq : Bolo to uz davno. A asi si viem predstavit ako to tam skoncilo. Ale toto nie je film, ale realita. Kebyze je na drogach tak s nou nemam ani rande.
ak by si muž našiel čas a navaril večeru, pekne prestrel stôl, pozapaľoval sviečky, pustil príjemnú hudbu a napustil vaňu s bublinkami.... a ja by som prišla domov a asi by som sa od radosti roztiekla (uff, a možno že nielen od toho ...pomohol by mi vyzliecť si kabát a ponúkol masáž... ach...škoda, že môžeme len snívať..
inak .."stádo batrflájov " ma dostalo nemôžem z toho ...
a k téme ....buď trošku kreatívny neviem ,každej žene sa môže páčiť hocičo iné...mne osobne stačí to aké rande mávam ja s mojím zlatkom ...sú romantické ,krásne ..mne stačí len prechádzočka ,kvety ,a potom zdvihnutie na ruky a nádherné vyznanie lásky na kolenách skús niečo z tohto dokáž jej ako ju miluješ takýmito maličkosťami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
hm... romantika+originalita.. ale konkretne uz musis by kreativny ty
a to ti nik neporadi, lebo aj tak neplati na vsetky zeny to iste
nebodaj taky sexsymbol potrebuje rady?
@lochnessko : presne tak čo lepšie by sa dalo vymyslieť?
akurát som chcel také niečo napísať
až na to, že masáž by nemala byť hneď po jedle
a jedlo nemusí byť zložité, hlavne aby bolo chutné, dobre vyzeralo a voňalo a bolo pekne naservírované
Moja volba su napriklad francuzske zemiaky.
tak áno - žiaden polotovar !!!
a taktiež by si mal zistiť, či má víno rada a ak áno, aké preferuje
inak .."stádo batrflájov " ma dostalo nemôžem z toho ...
a k téme ....buď trošku kreatívny neviem ,každej žene sa môže páčiť hocičo iné...mne osobne stačí to aké rande mávam ja s mojím zlatkom ...sú romantické ,krásne ..mne stačí len prechádzočka ,kvety ,a potom zdvihnutie na ruky a nádherné vyznanie lásky na kolenách skús niečo z tohto dokáž jej ako ju miluješ takýmito maličkosťami
my tam zvykneme dávať aj klobásu
a myslel som polotovary sami o sebe, takto to je už súčasť normálneho jedla