Ahoj. Mám 15 rokov, meriam 162 cm a vážim 43 kg. Chcela by som vyrásť 8 -10 cm. Neviete ako by sa to dalo urýchliť? resp. Je nejaká šanca, že ešte vyrastiem?
v prvom rade si jebni poriadny t-bone krvavy steak na zaciatok, pretoze tvoj problem je evidentne anorexia a nie vyska a nechapem preco mas problem s tym ze mas 162 cm v 15tich rokoch ako dievca, co sa chystas na exhibiciu basketbalu v Hornom Tešedikove alebo iba nedociahnes na hornu tycku v autobuse?
@erjedna nedočiahnem na hornú tyčku vo vlačiku ..... a papám pravidelne a všetko možné, vlastne ľudia ktorý ma poznajú ma označili za pažravú ...... no ale to je už o inom.... a krvavý steak by som si zajtra mohla dať.... ďakujem za typ!
Sarkazmus je uštipačný, bezohľadný výsmech sprevádzaný cynickým autoritatívnym postojom. Predstavuje najvyšší stupeň irónie.
@5 absolutne by som sa s tvojou vyskou nezaoberal. ja mam 178 cm a mam priatelku 177cm, vies co uprimne... radsej by som bol keby je o 10cm nizsia, lebo ked si da opatky, vyzeram pri nej komicky a preto by tvoja vyska mala u mna vyhodu, este porasties podla mna par cm.
kludne by si mohla aj 10cm, kazdy ma individualny vyvoj, ja som napr. v 12tich merala 153cm, noha mi prestala rast, myslela som si, ze budem hobit, v 14tich som mala uz cca takmer 170cm, do 18tich takych 175cm a este tak do 20ky som dosrastla nejake 3cm a vtedy som zacala castejsie sportovat tak som si vravela, ze to tym a vraj clovek rastie do 26ky, sice to uz budu zrejme nejake posledne milimetre a taktiez take usi a nos ti rastu stale, takze nic nevylucuj a s tym pribrabim ma @1 pravdu
Pravdaže ešte si v štádiu vývoju a tam ešte ostaneš par rokov ale skus sa pozrieť na svojich rodičov alebo rodinu ako sú na tom oni ak máš mamu ktorá je malička tak pravdepodobne budeš aj ty to je genetika viem je to sviňa ale v 16 môžeš vyrasť o poriadny kus
Rastový hormón neodporúčam kedže každý človek nesie nejaký geneticky kód koľko budeš merať, a tak a ak by si tento hormón užívala tak telo by už nebolo prispôsobene na tvoju výšku kedže je to niečo čo sa nemalo stať ale pravdaže tu sa bavíme o extrémnom užívaniu par cm nič nepokazí
Minimalne do 25 sa budes este vyvijat (tusim, ze dokonca dlhsie nez do 25, uz si nepamatam presne do akeho veku cca), takze nic este nie je stratene. Kazdopadne, nizke dievcata vobec nie su neatraktivne u chalanov, praveze by som aj povedal, ze casto je to prave naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
keď budeš mať 20 a 162cm tak sa vráť.
Sarkazmus je uštipačný, bezohľadný výsmech sprevádzaný cynickým autoritatívnym postojom. Predstavuje najvyšší stupeň irónie.
@5 absolutne by som sa s tvojou vyskou nezaoberal. ja mam 178 cm a mam priatelku 177cm, vies co uprimne... radsej by som bol keby je o 10cm nizsia, lebo ked si da opatky, vyzeram pri nej komicky a preto by tvoja vyska mala u mna vyhodu, este porasties podla mna par cm.
ona chce vyrast do vysky, nie aby bola chlpata a mala cicinu
» www.rastametabolizmus.sk/sk-rast-a-metab...
Rastový hormón neodporúčam kedže každý človek nesie nejaký geneticky kód koľko budeš merať, a tak a ak by si tento hormón užívala tak telo by už nebolo prispôsobene na tvoju výšku kedže je to niečo čo sa nemalo stať ale pravdaže tu sa bavíme o extrémnom užívaniu par cm nič nepokazí