Čaute je tu taký jeden problém že mám tri znamienka na tele také väčšie tí si idem dať odstraniť laserom o to pokoj len ide o to že sa mi začínajú robiť dalšie ale také malé a bojím sa že sa za nejaký čas môžu zväčšiť a teda ide mi o to existuje niečo na
@spl1tt3r mne sa tiež zrazu začali robiť znamienka, také drobnučké bodečky, na prste, boku, ramene, bruchu...a to len za posledný rok, ale netuším s čím to súvisí, v každom prípade moje sa nijako nezväčšujú, ja som mala za celý život iba dve znamienka a sú stále rovnaké, obyčajné ploché bodky. Čiže mňa to až tak netrápi asi, ale to s tou pečeňou znie zaujímavo.
neda sa to nijako ovyplvnit ja som z toho tiez na nervy, mam ich desiatky nastastie vacsinu len takych malych ale aj tak, proste cela som bodkovana vacsie si davam postupne prec ale ak sa mi budu robit dalsie sa zabijem asi
Vitám Ale je tu moc faktorov ale jeden čo mi ide do hlavy je to že orgány su zanesené resp. pečen (aspon som počul že ona je hlavne za to zodpovedná) Ale hovorí sa že tý čo majú moc znamienok tak majú dobrý imunitný systém lebo ak je zanesený nejaký orgán tak sa začne proti rakovine alebo tým škodným latkám brániť a tým pádom ak vyjdu znamienka na povrch dáva "vnútro" najavo že niečo asi nebude v poriadku a fajčím viem že tým kazím tu pečen ale poznám kolko kamarátov čo fajčia piju hulia a žiadne znamienka je to otázka genetiky alebo aj toho ochorenia ale určite v blizkej dobe pojdem zakúpiť nejaký najlepší odporúčaný čaj ne detoxikovanie pečene Den čo den o tom čítam čo by tomu najviac prospelo zatial len hento som našiel že treba sa liečiť Z Vnútra :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme