@herecka29 skús natočiť nejaké tie videoblogy, popr. s nejakými kamošmi natočte nejaký amatérsky film a zverejnite ho na internete
Keď už sa rozhodneš pre ten film, radil by som ti natočiť to po anglicky a dať to na YouTube, poznám niekoľkých uživateľov, ktorí sa zpoza svojej domácej videokamery dostali do Hollywoodu. Dnešní producenti sú šibnutí, keď sa im zapáčiš, vybavia ti zelenú kartu aj ubytovanie a pôjdeš si zahrať do amerického filmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a následne Pána Blahoňa v školskej inscenácii Ferka Urbánka - Rozmajrín.
skrátka musíte mať v meste nejaké kultúrne stredisko kam ísť a nahlásiť sa.
ale nemyslím, že herectvo na Slovensku je fajn nápad.
dramaticke kruzky vobec nie su blbost, tak sa zacnes zviditelnovat v rodnom meste..
No ja som začínal zhruba takto.
Keď už sa rozhodneš pre ten film, radil by som ti natočiť to po anglicky a dať to na YouTube, poznám niekoľkých uživateľov, ktorí sa zpoza svojej domácej videokamery dostali do Hollywoodu. Dnešní producenti sú šibnutí, keď sa im zapáčiš, vybavia ti zelenú kartu aj ubytovanie a pôjdeš si zahrať do amerického filmu
Myslím, že to hovorí za všetko.
tak ako to si si len zmyslela že chceš začať s herectvom? alebo máš na to aj predpoklady?
Šak chod na ulicu hrať nie?
Ale rieš. Tak prečo máš v profile 18 a hneď pod tým- Mám 15 rokov.