asi pred dvomi týždňami som vymazala z foťáku 3 fotky, ktoré by som veľmi rada chcela obnoviť...boli odfotené na SD kartu...ja sa v tomto vôbec nevyznám a bola by som veľmi rada keby mi niekto pomohol alebo poradiť ako tie fotky získam späť..
a už vôbec nič sa s tým nedá robiť?? ved ale ked mi staršie našlo a odvtedy som nafotila 50 fotiek a tieto 3 nie a od vtedy som nafotila asi 5..to je divné
Existujú síce aj odbornejšie undeletion utility, ako Recuva, ale ak si po zmazaní tých fotiek fotila ďalej, šanca na obnovu sa okamžite rapídne znižuje.
A to, že ti našlo názov nejakej ešte starej fotky vôbec neznamená, že ju to aj naozaj dokáže obnoviť. Názvy sa dajú nájsť do niekoľkých generácií dozadu. Na detekciu názvu totiž stačí minimum zachovaných dát, na kompletnú obnovu potrebuješ (zvyčajne) úplne všetky a v nedotknutom, neprepísanom stave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Trošku pogoogli
Existujú síce aj odbornejšie undeletion utility, ako Recuva, ale ak si po zmazaní tých fotiek fotila ďalej, šanca na obnovu sa okamžite rapídne znižuje.
A to, že ti našlo názov nejakej ešte starej fotky vôbec neznamená, že ju to aj naozaj dokáže obnoviť. Názvy sa dajú nájsť do niekoľkých generácií dozadu. Na detekciu názvu totiž stačí minimum zachovaných dát, na kompletnú obnovu potrebuješ (zvyčajne) úplne všetky a v nedotknutom, neprepísanom stave.