no budem mať 13 a viem že mi teraz napíšete že ja nič nenajdem alebo len po znamosti letaky... ale ja by som chcela vedieť či sa nedá nájsť niečo cez net a že by to bolo napriklad na mamu pisane. raz som si pisala s jednym chalanom a on hovoril že mal nej
Na čo potrebuješ v 13 rokoch zarábať? V tvojom veku by ti malo stačiť vreckové od rodičov a ak nestačí, tak sa musíš naučiť šetriť. Nemíňaj na kadejaké hlúposti a nebudeš potrebovať prácu.
Ten zákon, že mladiství nemôžu pracovať je pre ich ochranu - fyzickú aj psychickú. Nie je to len tak pre srandu našich politikov. Užívaj si detstvo teraz, kým môžeš. Keď začneš naplno pracovať, ešte budeš ľutovať, že sa nemôžeš vrátiť do toho bezstarostného detstva
@12 a @13 a čo ak ma nebavi počuvať ako moji rodičia frflu ked pytam peniaze. akože ked pytam 100 za tyždeň tak v phoho ale ak si chcem niečo drahšie kupiť tak už je problem.
no v dnešnej dobe berú skoro všade až od 18...ja som tento rok mala 17 a som si myslela že už nebude problém nájsť si niekde robotu...no som sa mýlila....všade mi povedali že berú až od 18...
ja nemam birgadu ani vrecove a nestazujem sa sak aj pod mostom sa da bivat a ak nic nezozenem tak budem zbierat odpad sak toho je teraz vela ved za kilo hlinika mas plno penazi
@15 ja som nedostaval ani 20 tyzdenne a som tu. Peniaze som si setril z toho, co som dostal na velku noc, vianoce, narodky atd a s tym som musel hospodarit. Samozrejme, ze ked som si chcel nieco kupit tak som dostal (teda ako kedy), ale ziadne take ze tyzdenne pravidelny prijem.
No ako si napisala v jednom komente ze 100 za tyzden je v poho ale viac uz frflu. No tak k tomu som chcela podľa mňa je 100 na tyzden pekne ked niekto dostava 20-50 ja pomaham jednej totuške ale tak to je jedno. 100 Sk na tyzden by ti malo uplne stacit. ja 100 za tyzden mam malo kedy a ani mi to nevadi co si len ty chces kupovat ak tak casaky a te stoja tak 50 Sk. Musis si odkladat aspon 20 Sk s kazdeho vreckoveho z narodenin a tak. ani na vianoce nekupuj drahe veci ani na ine sviatky vyberaj lacnejšie. A tiez ak nemas cash tak nepotrebujes kabelku z new Yourkeru.
je normalne ked ma oco nuti pracovat u neho na stavbe mam 13 v lete som cele prazdniny robil a on ma "akoze" vylatil 1 euro na hodinu dakedy som robil aj 12 hodin vobec som nechcel ist robit no on mi povedal ze ked nebudem robit budem mat zaracha na vsetko je to normalne?
@xyz666 4o te šibe? všetci v 13násťich aj už v 11tich potrebuju niečo "nad vreckove". normálny človek nemiňa na hluposti nale aj na potrebne veci. teba sa to ľahko povie keď už možeš podľa zákona pracovať. deti nemôžu pracovať aj keby chceli sami pracovat. ty sprostá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§§§§§§
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ten zákon, že mladiství nemôžu pracovať je pre ich ochranu - fyzickú aj psychickú. Nie je to len tak pre srandu našich politikov. Užívaj si detstvo teraz, kým môžeš. Keď začneš naplno pracovať, ešte budeš ľutovať, že sa nemôžeš vrátiť do toho bezstarostného detstva
Ale ak vies programovat tak ta mozem zamestnat
o vreckovom môžem iba snívať...a som tu
a 23 má pravdu
a ešte malá rada: ak chodíte na doprave, ale do školy/do práce to nemáte ďaleko, skúste chodiť peši...viete ako sa na tom dá zarobiť?
» www.neobux.com/?r=klarasatkova...
» www.mybrowsercash.com/index.php?refid...
» www.probux.com/?r=klarasa...
» klarsa.weebly.com/...
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
» www.cashnhits.com/index.php?ref=k...