Prosím Vás poradili by ste miako získať štipendium keď chcem ísť do zachraničia do školy a do hosťovskej rodiny? Viem že sa to dá ale neviem ako znížiť cenu, ceny tých jazykových pobytov sú mimoriadne drahé až 4.000€ tak keby mám štipendum bolo by to lacn
to napíš skôr do agentúry, ktorá to poskytuje. ja keď som takto bola na pobyte som nepočula o žiadnom štipku ale predpokladám, že sa to bude týkať tvojich finančných možností a výsledkov v škole, takže pokiaľ máte peniaze a ty sa zle učíš tak to neočakávaj.
@sveter práveže celkom dobre sa učím, a penazí mocnemáme preto to sem píšem už som písala žeby som mala záujem ale neviem čo ďalej, oni majú dosť práce a ani neodpisujú poriadne tak neviem pobyty stoja aj 4000€ a pochybujem že by som mala také šťastie že by si ma vybrali a dali mi šancu.
@gramorokkaznina007 no tak hlavne s prístupom "pochybujem" nikdy nič nedosiahneš.
kam chceš ísť? na koľko? cez akú agentúru?
vytipuj si presný zájazd, ktorý ťa zaujíma a napíš osobe, ktorá ho má na starosti- pri serióznych agentúrach to nájdeš vždy na internetovej stránke. osobe sa ozvi, či také niečo poskytujú a ak áno, tak ako sa k tomu štipku dostaneš.
@sveter no písala som na ef a wuc či by som buduci rok mohla teda dostať štipko a ako mam postupovať, nechcem sa prihlasovať keď neviem do čoho idem prihlasim sa vyberu ma a mozem ist na pobyt.. chcela by som ísť do ameriky niekam nemusi to byt na rok ale na hociaky pobyt.. prisposobim sa.. lebo nerozumiem tomu moc preto sa oto zaujmam neviem vobec ako mam postupovat ked nemame moc financií
@gramorokkaznina007 no ak ti mám poradiť, cez EF nechoď, bola som a akože bolo to fajn ale verím tomu, že za tie peniaze vieš získať aj niečo lepšie a to isté mi vraveli aj iní ľudia čo s nimi boli.
nevzdávaj sa bože hneď na začiatku, všetko si poriadne zisti, pýtaj sa kým ti nedajú odpoveď a potom uvidíš čo Ďalej
@sveter keď som videla že normálne sa to platí 4.000€ do ameriky tak ja že no dobre nemám šancu ísť ale keď som tam našla že dá sa dostať štipendium tak som si to rozmyslela.. a ty si cez štipko tiež? ja sa nechcem vzdávať len ja si neverím že by som mala niekedy šťastie a vybrali by si ma ako si ťa vybrali by si mi mohla povedať
@gramorokkaznina007 nie nie ja som nebola cez štipko, veď som už písala že som ani nevedela že niečo také vôbec je. a navyše ja som bola len na 3 týždne takže to nestálo až takú hrozne veľkú sumu, aj keď nebolo to lacné.
skús si pozrieť kratšie kurzy, také mesačné, tie vedia stáť 1500-2000e a tiež sa niečo naučíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kam chceš ísť? na koľko? cez akú agentúru?
vytipuj si presný zájazd, ktorý ťa zaujíma a napíš osobe, ktorá ho má na starosti- pri serióznych agentúrach to nájdeš vždy na internetovej stránke. osobe sa ozvi, či také niečo poskytujú a ak áno, tak ako sa k tomu štipku dostaneš.
nevzdávaj sa bože hneď na začiatku, všetko si poriadne zisti, pýtaj sa kým ti nedajú odpoveď a potom uvidíš čo Ďalej
skús si pozrieť kratšie kurzy, také mesačné, tie vedia stáť 1500-2000e a tiež sa niečo naučíš