ako povedala @1 ... je to novy dizajn, ktory by najneskor po novom roku mal mat kazdy, a zmenit na stary system sa nebude dat .. ale osobne sa mi nepaci, aj ked ako vsetko ... ma svojich odporcov aj tych spokojnych so zmenou
@laurikaaa je trocha rozdiel viac či menej zmeniť dizajn ako to bolo pravidelne doteraz a sprístupniť všetky príspevky, ktoré ten ktorý človek kedy uverejnil, len pár kliknutiami..
osobne som na FB od roku 2007, mala som hocijaké obdobia, trieskala so mnou puberta, dokonca som mala aj obdobie písania w, alebo 512345 statusov za deň.. a čo, stáva sa.. ale prečo by to teraz mal vidieť každý? vymazať to všetko neprichádza do úvahy, jeden mesiac som vymazávala niekoľko hodín..
jednoducho toto už prehnali, facebook si nechcem rušiť, mám tam veľa dôležitých kontaktov, ale aj fotiek, spomienok atď., no ešte viac svojej "histórie", ktorú by som nerada sprístupňovala ostatným.. toto už nie je zmena dizajnu, to je čisté stalkovanie..
@laurikaaa o___O ja som si vždy myslela, že si jedna z tých normálnych, ale toto je tretí príspevok za rekordne krátky čas čo ma presvedčil o tom, že asi budeš neskonale jebnutá
Rieš si svoje veci a nesleduj ma ... Odpočívaj v pokoji radšej a nevyčerpávaj ma tu tvojimi názormi na mňa ktoré ma len tak mimochodom úplne ale úplne netrápia...
@laurikaaa ak si si nevšimla, v mojom príspevku bola taká vec že ODSEK, ktorý oddeľuje to, čo je určené tebe od toho, čo som písala všeobecne - do fóra.. tak sorry, že keď vidím nejaké decko čo sa robí múdre a za každú cenu iné než ostatní, zareagujem naňho
@h8u vymaž si FB.. minulosť je minulosťou, a nič ju nezmení, to že sa odjebeš z nejakej siete už tobôž som si spravil nový profil, na ktorom dokopy neni nič podstatné, a ľudí tam mám tých istých, vedia, že som to ja, takže môžem v pohode komunikovať akurát žiadne fotky, ani nič iné tam nebude kto chce vedieť ako vyzerám nech si príde pekne do Prešova a ma odfotí osobne
keď si si to dávala, pýtali sa ťa, či si to chceš dať aj napriek tomu, že sa to už na starý vzhľad nepôjde zmeniť niekedy treba rozmýšľať nad tým čo robíš 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Klasika ... .
osobne som na FB od roku 2007, mala som hocijaké obdobia, trieskala so mnou puberta, dokonca som mala aj obdobie písania w, alebo 512345 statusov za deň.. a čo, stáva sa.. ale prečo by to teraz mal vidieť každý? vymazať to všetko neprichádza do úvahy, jeden mesiac som vymazávala niekoľko hodín..
jednoducho toto už prehnali, facebook si nechcem rušiť, mám tam veľa dôležitých kontaktov, ale aj fotiek, spomienok atď., no ešte viac svojej "histórie", ktorú by som nerada sprístupňovala ostatným.. toto už nie je zmena dizajnu, to je čisté stalkovanie..
Ako ku mne este novy fb neprisiel al a dufam, ze este dlho ani nepride.
Ehm,tvoj problém Peace,sú Vianoce
Rieš si svoje veci a nesleduj ma ... Odpočívaj v pokoji radšej a nevyčerpávaj ma tu tvojimi názormi na mňa ktoré ma len tak mimochodom úplne ale úplne netrápia...
Vieš čo,prepáč nemáme sa o čom baviť... Ty si si spravila názor na mňa,ja na teba ...
PS : Mám právo sa vyjadriť aj k tvojmu všeobecnému príspevku,nie len k tej časti,ktorá patrí mne,nemyslíš?
Šťastné a veselé... Ak sa Ti niečo na mojich príspevkoch nepáči,tak si ma nevšímaj... Ďakujem za pochopenie...
ak si naň nezvyknem do troch dní, tak idem z FB do p**e, aspoň budem viac tu.
» www.fbgames.cz/index.php?/topi...
ale dá !!!