ja som myslela, že sa ma stres netýka ale v posledné dni som tak v piči, že ani nespávam. Takže ja ti bohužiaľ s tým neporadím. Ale hlavne mysli pozitívne drž sa, určite to dáš!
maturovala som stredu...vacsina spoluziakov maturovala pondelok utorok... seci mi volali utorok uz pili..ako tak naucena som bola nebala som sa, vedela som ze to viem... ale prislo mi tak strasne zle utorok ze som o osmej sla spat na to so o tretej rano vstala este som sa zacala ucit dake kraviny potom som si pustila hudbu a rano uz celkom pohod aked som dols amedzi ostatnych a nakoniec som si nadavala ,ze naco bol ten stres... pohoda
skus to brat viac lahostajnejsie. neber si to blizko k srdcu. chod tam prosto s presvedcenim, ze ides maturovat za svoju kamaratku a vtedy nebudes citit az taku zodpovednost za zvladnutie matury ako keby si tam mala ist za seba...
ako mozes maturovat az zajtra ? ja ze to uz maju vsetci za sebou ... si uz ani nespominam , to je dobry mesiac do zadu ale najhorsie je , ked cakas na chodbe , my sme tam vsetci pred dverami aj jamu vychodili , ale ako som vzdy otvoril dvere tak som sa usmial a uplne spoko
tak to ti neporadím, ja som nemala až taký veľký stres, pretože mi sestra povedala, že to je úplne v pohode tá slovina a že gramatiku nevedela a dala za jedna, tak som sa "naučila" asi 25 tém, vytiahla som si tú, čo som si nepozrela, gramatiku som zázračne vedela a to som ju čítala až raz a dala som to aj ja tak isto a má ťa profesor rád? vieš to by ti pomohlo, nedával by zákerné otázky
ja stresujem najviac keď som niekoľko dní zavretá sama doma a pomaly neviem aké je ročné obdobie vonku, ale potom keď som už akože medzi "spolutrpiteľmi" je to v pohode. pud sebazáchovy a ide to
nooo ja stres moc nepocitujem ... aj ked musim priznat, ze den pred maturitou som sa uplne zlozila ... volala som vtedy kamoske, co vie vzdy cloveka ukludnit, pustila som si hudbu, citala spravy, robila cokolvek, len som sa neucila ... a ked som uz bola kludnejsia, tak si to este raz cele presla a isla skoro spat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nooo ja stres moc nepocitujem ... aj ked musim priznat, ze den pred maturitou som sa uplne zlozila ... volala som vtedy kamoske, co vie vzdy cloveka ukludnit, pustila som si hudbu, citala spravy, robila cokolvek, len som sa neucila ... a ked som uz bola kludnejsia, tak si to este raz cele presla a isla skoro spat ...
drzim palce zitra
Po pár rokoch, keď prídu normálne problémy tak si uvedomíš kvôli jakým hovadinám si mala stres
Čia som, tvoja som, otcova i materina som... Hej!
@29 gratulujem