@darkestangel hej aj ja to tak mám proste buď tlačítko alebo potiahnem .....neviem čo by mi tam zneužili v prípade krádeže a neviem aké uzamknutia nezmenia fakt, že som mobil stratil alebo mi ukradli...
ano, myslim si ze je lahko zneuzitelny a som presvedcena (aj bez tejto konkretnej veci), ze je o nas, beznych smrtelnikoch (vdaka googlu/fb/applu) ulozenych velmi vela dat v databazach
zaroven to nejako velmi neriesim - kedze som tam ja, si tam ty, sme tam pretty much vsetci, kto nejakym sposobom komunikujeme online. nemozem sa tomu velmi vyhnut, mozem ist do jaskyne a zit bez internetu a bez inteligentnych veciciek, ale to je kusok kontraproduktivne s mojim povolanim
@hoperpohroma vďaka za názor, myslel som si to, že to nie je výmysel pre trendy rýchle odblokovanie ale pre uchmatnutie si ďalšej osobnej súkromnej veci pre naplnenie ďalšej kolónky v databáze
Normálne pin číselný, ktorý vedia všetci moji blízki. Nejak zvlášť si nepotrpím na uzamykanie a tajnosti v telefóne... Však nemám tam nič také začo by som sa mohla hanbiť alebo to chcela inak zatajiť. Jedine pre prípad odcudzenia mám pin.
vazne si myslis, ze keby sa na teba chystalo sprisahanie, v ktorom by boli zakomponovani aj apple/google, tak by ich plany stroskotali na tom, ze "a kurva, nepouzival touch id, skoncili sme!!!"? nie som rad, ze maju moj otlacok prsta, ale vzhladom na to, co vsetko o mne aj tak vedia, to je irelevantne.
podla toho, co vraveli, odtlacok prsta je zaznamenany len na tom konkretnom pristroji a nie je mozne ho odosielat/manipulovat nim/neodosiela sa na ziaden server applu. ale aj keby ano, je mi to absolutne jedno, dokym ho maju v nejakej databaze oni a nemoze sa stat, ze mi ho odblokuje nejaky dezo z osady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zaroven to nejako velmi neriesim - kedze som tam ja, si tam ty, sme tam pretty much vsetci, kto nejakym sposobom komunikujeme online. nemozem sa tomu velmi vyhnut, mozem ist do jaskyne a zit bez internetu a bez inteligentnych veciciek, ale to je kusok kontraproduktivne s mojim povolanim
Hold. A aspoň niekto ma stalkuje ... keď už nič iné