Akú by som mala mat strednú školu ked sa chcem po nej dostat na policajnú akademiu ??
Po strednej škole by som sa chcela dostat na policajnu akademiu napriklad do BA . Len by som chcela vediet aká by bola najlepsia stredná alebo či nato záleží aku strednú vôbec mám . Ak by ste vedeli dakujem za každú odpoved .
Test pozostáva z poznatkov z dejín, náuky o spoločnosti, základov filozofie, základov sociológie, základov psychológie, základov etiky, základov ekonómie, základov informatiky a všeobecného politického prehľadu (v rozsahu obsahu úplného stredného vzdelania).
tak je úplne ale úplne jedno na akú pôjdeš strednú ..potom musíš spraviť skúšky k polícii , dva roky si niekde odrobíš na polícii a potom ti bude štát školu platiť či ako to je ...alebo môžeš ísť rovno po strednej ale ak nemáš v rodine minimálne vplyvného policajta tak zabúdaj
tak ked sa hlasila mojoa sestra vsetko bolo vybavene u ministra vnutra...no ale pak 2010 boli volby ..zmena vlady..alive derci..uz nestacilo mat same jednotky z gyma a slusny vseobecny rozhlad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
filip