džínsový denník. evitovky, 50 shades of grey, the secret a pod. a eštze jednu milion stranovú a metrovú za 1000 eur, čo majú v pantha rhei tej sa bojim čo i len dotknúť
inak matkina tiez. nas slovensky hrdina niekedy sa mi zda ze staci do knihy vlozit nejaku prazdnu frazu ktora sa tvari mudro a inteligentne a uz sa traduje vo vsetkych statusoch
Evitovky....to je taký odpad....pred Vianocami som sa v kníhkupectve rozčuľovala kto môže niečo také čítať a vzápätí sa prirútil chalanisko a spýtal sa ,, Kde by som našiel knihy od Evity ? " ...ajajaj tak buď on alebo priateľke pod stromček ?
@mia246 no naskúšku, lebo tak všetci hovoria, hovoria že je to sračka, tak som tu sračku, začal čítať a dal som im za pravdu. Je to sračka Nič neštudujem prečo ? Ty čo študuješ ?
Presne... slovenske romány pre tínedžerky (tie sa mi zhnusili odvtedy čo ich každý deň nosí spolužiačka do školy a číta ich tam .... obaly typu dievčaťa ktoré drží v ruke denník a je tajne zamilovaná do nejakého chalana alebo dvoch ľudí sediacich na pláži pri západe slnka..... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A proste ked ma kniha nejaky strasne temny, superintelektualny nazov, tak dovidenia.
Kniha Kvety pre Lauru mi v rukách vyvolali svalové kontrakcie. Na 100 som knihu hodil o zem, a mal chuť tu Lauru znásilniť.
Evitovky mám rada, ale najmä detektívky a mystery...
ukrizujte ma
Inak som schopná čítať všetko.
začala som čítať aj taký bridget jone´s diary anglicky a asi mi z toho umrelo pár mozgových buniek :/
matkina som cital polnocny dennik ale to je maximum, pretoze to jedine bolo ako-tak dobre
ale čo sa týka kníh, neviem o ničom čo by sa mi vyslovene protivilo. nesúdim knihu kým neprečítam aspoň 20 strán