historická romanca rozčítaná už niekoľko rokov a neviem ju dočítať, romantické príbehy asi už nie sú pre mňa, no chcem ju dočítať, lebo je to posledná z trilógie
@petushiq18 héj čítala si ju?? ta práve preto si ju chcem kúpiť , také knihy mám rada kde drogujú a všetko ostatné cháchá a inak čo čítaš tú krásnu beštiu tá je tiež pecková ja ju tiež mám vlastne segra, ale to je už vedľajšie
@cabicabi no my sme si spolu zacali minuly rok v januari, cize by to bol rok aj 8 mesiacov, lenže už vtedy si mi hovoril ze ju citas asi uz rok takze to ti uz taha na treti Maťko..
no a nedávno som prečítal 2x za večer Malého Princa od Exupéryho... občas sa k tomu ešte vraciam lebo to bola zatiaľ najlepšia kniha čo som čítal a to mám načítaného naozaj dosť
ja som tu omylom prečítala robert fico namiesto roberta funeviemčo....
preventívna prehliadka... anketa
Garšin a jeho zbierka poviedok, Kanta už len priebežným listovaním, končím s nimi, buď začnem Vodu pre slony, také známejšie, alebo Nabokovove Priezračné veci, ale zatiaľ naj z tohto roka odporúčam Bratov Karamazových, to je totálny vrchol od Dostyho, čo som kedy čítala, také názory nevypálil do sveta v žiadnej z jeho kníh, český film bol aj dobre natočený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
150 komentov
Roald Dahl - George's Marvellous Medicine
A világ legnagyobb boszorkányai
Bohumil Hrabal - Nežný Barbar
a Rakús - Mačacia Krajina
historická romanca rozčítaná už niekoľko rokov a neviem ju dočítať, romantické príbehy asi už nie sú pre mňa, no chcem ju dočítať, lebo je to posledná z trilógie
Kurt Vonnegut - Mechanické piano
Truman Capote - Raňajky u Tiffanyho (to som akurát dočítala)
Ja doháňam zločin a trest a mám rozčítanú ešte takú malú knižočku že žiadne stretnutie nie je náhodné
Boris Vian-Naplivu na vaše roby
Eco-Meno ruže
J.Gallages Lara-Kríže na vode
paulo coelho- na brehu rio piedra som si sadla a plakala
@najivna národné dejiny sa mi vždy učili ľahko. veď sú fajn
uz mi z toho zacalo uplne vazne sibat sniva sa mi o sturovcoch a taketo veci
Bude to však ešte chvíľu trvať.
John Moore: Heroics for Beginners
Petr Weiss: Sexuální deviace
no a nedávno som prečítal 2x za večer Malého Princa od Exupéryho... občas sa k tomu ešte vraciam lebo to bola zatiaľ najlepšia kniha čo som čítal a to mám načítaného naozaj dosť
Buchi Emechetová - Na okraji veľkomesta
Amber Vanová-Nekonečný bozk
MILUJEM tie knihy..
a nedávno som zvládla Evitu a vzťahovú níž a Bukowskeho- Sexodus
Potom sa vrhnem na Miluj ma ironicky (Maxim E. Matkin) už sa teším, Maximove knižky sú najlepšie
P. L. Travers - Mary Poppins
momentálne čítam A Song of Ice and Fire od George R.R. Martina
a ešte jednu o programovaní shaderov, ale tú teraz neviem nájsť, takže ani meno ani autora presne neviem
Gibran - Prorok
a
R.A.Salvatore - Stribrne prameny
preventívna prehliadka... anketa
Garšin a jeho zbierka poviedok, Kanta už len priebežným listovaním, končím s nimi, buď začnem Vodu pre slony, také známejšie, alebo Nabokovove Priezračné veci, ale zatiaľ naj z tohto roka odporúčam Bratov Karamazových, to je totálny vrchol od Dostyho, čo som kedy čítala, také názory nevypálil do sveta v žiadnej z jeho kníh, český film bol aj dobre natočený