(čítam málo) a minulý mesiac som si konečne prečítal Hiraxa čo mi niekoľko mesiacov /či rokov ? / kysol na poličke - Sekundu pred zbláznením (Všetko je, ako je).
@bezmenna Dievča čo malo rado Toma Gordona som prečítala keď som mala 10 a nedávno som si to prečítala znovu.patrí k mojim obľúbeným.veru Stephen King je skvelý..
@goth111 Mňa táto kniha (Velkolepý plán) veľmi zaujala, chcela by som ju darovať na Vianoce a vlastne možno aj sama si ju kúpiť, Hawkinga mám rada. Ale skôr ma teraz trápi či ju darovať či nie. Vedel by si mi k nej napísať niečo bližšie? Ako sa ti páčila? Je zaujímavá?
@azizi je to moja prvá kniha od neho, takže ja moc nemôžem porovnávať túto knihu s jeho predošlými, ale čo som čítal nejaké komentáre k nej, tak písali, že to nie je ono takže neviem ale mne sa páčila, je vtipná, pútavá, núti premýšľať no určite by som to nedával niekomu, kto sa nezaujíma o vesmír a je konzervatívny lebo bude z toho totálny magor
@goth111 Vďaka! No ja ju chcem darovať niekomu, kto tiež má rad Hawkinga Lenže sa rozhodujem medzi viacerými knihami (tie ostatné sú úplne iné) a chcem vybrať čo najlepšie. A práve podľa toho, čo som o tej knihe čítala, tak by mohla byť menej vedecká a práve naopak viac filozofická než tie predošlé a to by myslím bolo fajn, ak je to teda aj naozaj zaujímavo napísané...
naposledy IZBA, mám rozčítané Tajomstvo a príťažlivosť sŕdc, a chystám sa na povinné čítanie (ach).. a chcem si kúpiť Nemyslite na modrého slona ale to až keď budú financie (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Už asi siedmy krát
a za par hodin, alebo zajtra precitam G. Orwell - Nad vodu a chytit dych
Inak kvela kniha, stručná recenzia je aj na » kultura.idnes.cz/krize-muze-bavi...
a teraz čítam Hlavu XXII. od Hellera
práve Mervyn Peake - Gormenghast
Navždy zneúctená.
Spoveď jedného dievčaťa.
@mia246 aké bolo to smrť sa volá engelchen?? zháňam sa po tom tak či to stojí za to
Teraz čítam Terry Pratchett - Hrrr na ně!
skvelá kniha...taká na zamyslenie