bohuzial, citam len skripta a okrem tych som stihla len jednu
tak ako @1 , bolo to raz aj v pekle vyjde slnko a mozem len odporucat!! krasne myslienky mala ta kniha..
ja som toho prečítala celkom dosť tento rok aj vrámci povinnej literatúry aj také tie ,,moje veci'' vo voľnom čase,ktorého veľa nemám
avšak najviac ma oslovil Jozef Mak,z ktorého nie je nadšený asi nikto z tejto planéty iba ja ,len som bola fakt prekvapená aká môže byť povinná literatúra fakt dobrá
ale aj tak som stále nestihla prečítať všetko,čo mám na zozname ,ale dúfam,že o rok bude viac času.
slovenskú verziu draculu (anglickú mám práve rozčítanú) dath on the nile a appointment with death ...a ináč najčastejšie čumím do jazykových kníh a slovníkov
Franz Kafka-Premena, Proces....Ch. Bukowski- Najkrajšia žena v meste, Básne napísané pred skokom z 8. poschodia, Škvár, Factotum....Carlos Castaneda- Učenie dona Juana, Cesta Ixtlanu, Oddelená spoločnosť, E. Hemingway- Zbohom zbraniam, Zelené Pahorky Africké, Hunter S. Thompson- Better than sex, Romain Rolland- Peter a Lucia.... Tak to je asi všetko....no a momentálne čítam Hlavu XXII.
Čakanie na Godota (Beckett). Bolo to dobré, páčilo sa mi to; snažila som sa tam úplne hľadať význam v podkontextoch ale ku koncu som mala už tej nezmyselnej konverzácie plné zuby. Ale overall impression good.
a. Sapkowski - zaklinac, hociktora cast je dobra, rozobera zivot bojovnika ktory sa vyhyba osudu, sachuje zo strany na stranu, vzdy chce bojovat cestne a zabija netvory a ludi, ktori sa na ako oni spravaju.
M. Figuli - tri gastanove kone, milostny trojuholnik, dvaja kohuti chcu jednu sliepku, jeden je podly, druhy cestny, ona je nesvojpravna
a. Puskin - kapitanova dcera. Zase trojuholnik, chalani pojdu na vojnu, odohrava sa to pocas ruskej rebelie poddanych voci slachte, kde len jeden z mladikov prezije a vrati sa k milej
d. Chrobak - drak sa vracia, romanticky pribeh dvoch chudakov
j. Tolkien - hobbit, honba za pokladom, ktory strazi drak, vodcom skupiny je zvoleny krpaty zlodej bilbo carodejom gandalfom, dobrodruzna vyprava nebezpecnymi oblastiami, magia, nenavist elfov, temne sily, sialenstvo, najdenie milaska, otravni skriatkovia a orkovia, stretnutie s legolasom
Mikrobiológia, Histológia a Fyziológia..momentálne som na Patole a Stomatológii, ktorá má len 1200 strán.... všetko veľmi fascinujúce príbehy bunky a jej života...... LIFE OF A MED STUDENT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
potom od Hiraxa dve knihy. Lepšia bola Raz aj v pekle vyjde slnko.
tak ako @1 , bolo to raz aj v pekle vyjde slnko a mozem len odporucat!! krasne myslienky mala ta kniha..
avšak najviac ma oslovil Jozef Mak,z ktorého nie je nadšený asi nikto z tejto planéty iba ja ,len som bola fakt prekvapená aká môže byť povinná literatúra fakt dobrá
ale aj tak som stále nestihla prečítať všetko,čo mám na zozname ,ale dúfam,že o rok bude viac času.
Larsson, King (Insomnia je super! ), kopu hier (Shakespeare, Goethe), dosť klasiky... kadečo
M. Figuli - tri gastanove kone, milostny trojuholnik, dvaja kohuti chcu jednu sliepku, jeden je podly, druhy cestny, ona je nesvojpravna
a. Puskin - kapitanova dcera. Zase trojuholnik, chalani pojdu na vojnu, odohrava sa to pocas ruskej rebelie poddanych voci slachte, kde len jeden z mladikov prezije a vrati sa k milej
d. Chrobak - drak sa vracia, romanticky pribeh dvoch chudakov
j. Tolkien - hobbit, honba za pokladom, ktory strazi drak, vodcom skupiny je zvoleny krpaty zlodej bilbo carodejom gandalfom, dobrodruzna vyprava nebezpecnymi oblastiami, magia, nenavist elfov, temne sily, sialenstvo, najdenie milaska, otravni skriatkovia a orkovia, stretnutie s legolasom