@sasi2680 Prvé ide bez problémov a tie ďalšie tiež ak na to upozorníš lekára. Len pred prvým pôrodom ti pichajú akúsi injekciu, tak to nesmieš zabudnúť nahlásiť
@plavam_zivotom ja som pocula take, ze ked bude mat babo + v tele matky,, tak to telo sa bude snazit zbavit toho plodu.. ze prve sa da pod dohladom lekara v pohode vynosit.. ale pri druhom tehotenstve bude vraj to telo este imunejsie voci tomu, tak to uz je mala pravdepodobnost vraj ze ho vynosi
Ja to tak tiež mám a už som o tom dostatočne informovaná. Keď to bude tvoje prvé tehotenstvo tak tam nie je žiaden problém presne ako vravíš. Po pôrode zoberú krv bábu a zistia krvnú skupinu a ak je aj ono negatív tak je to v pohode. Ak by bolo pozitív tak dostaneš po pôrode protilátky a aj počas ďalšieho tehotenstva budeš dostávať, lebo budeš tvoriť protilátky proti červeným krvinkám nenarodeného dieťatka a to môže viesť k potratu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak celkom fajn fórum , aspoň tu v prípade núdze nájdeš rýchlo darcov
Choďte sa pozabíjať ja chcem byť výnimočný
Ja to tak tiež mám a už som o tom dostatočne informovaná. Keď to bude tvoje prvé tehotenstvo tak tam nie je žiaden problém presne ako vravíš. Po pôrode zoberú krv bábu a zistia krvnú skupinu a ak je aj ono negatív tak je to v pohode. Ak by bolo pozitív tak dostaneš po pôrode protilátky a aj počas ďalšieho tehotenstva budeš dostávať, lebo budeš tvoriť protilátky proti červeným krvinkám nenarodeného dieťatka a to môže viesť k potratu.