@wistingher mam stale Nokiu N9 jeden z NAJ telefonov, ake som kedy mal... skoda ze prestali vyvijať Meego... ale mozno sa k tomu Nokia zasa vrati...
a mam este aj funkcnu N6 - ta mala a ma jeden z NAJ fotakov (Carl Zeiss)
- aktualne pouzivam Motorolu G6 Play a nedavno som kupil Huawei P 30 Pro, zatial tiez max spokojnost s oboma...
@lakero aj ja budem potrebovať nový iphone, vďaka apple watch to musí byť iphone a moc sa mi to nepáči, lebo keď chcem čo najmenší tak je to 11pro :/ momentálne sa držím stále na 5s čo mám druhý kus, ale už to moc spomalujú a to sa mi teda nepáči, lebo ja mám apple produkty lebo sa mi páčia ale nie som ovca čo by si kupovala každú chvíľu najnovšiu verziu, proste kúpim, ochránim to nech to nerozmlátim a používam kým to ide...
môj hlavný so simkou a na vonkajšie používanie je iPhone 8 a na doma mám 4ročný Samsung Galaxy J5 2016 ktorý využívam hlavne teraz počas karantény na hry a učenie
@wistingher Smartfony od Nokie boli vyborne, N9 je dodnes dizajnova topka, zeiss fotak atd. S windows phone to tiez nebolo zle, len si mrkvosoft hadzal polena pod nohy.
@blake95 S mobilom som spokojný po každej stránke, až na výdrž batérie ... V lete to budú 2 roky, čo ho mám.
Mobil vydrží 1 bežný deň - 4 / 4,5h SOT ...
@kosmiklove Keďže som s ním spokojný, nemám dôvod zatiaľ kupovat nový. Nemám ho ešte ani 2 roky
Uvidíme, čo o rok prinesie S21 (alebo S30? .. neviem, aké označenie bude pokračovať)...
@kosmiklove Note 8 som chcel kedysi aj ja .. No vzhľadom na ešte menšiu výdrž, než S9+ som rád, že som napokon vtedy kupil S9+ , ktorý má novší chipset a dostal Android 10
Note 10+ je super, len momentálne nechcem utracat € za mobil Momentálne mi to pride absolútne zbytočné
@77hanes77 to je pekne ale ked som ja kupoval note8 tak s9 este neexistovala mohol som vyberat len medzi s8+ a note8 s8+ mala tusim tiez silnejsiu baterku ale note vyhral kvoli dvojitemu fotaku a mal o 2gb ramky viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a mam este aj funkcnu N6 - ta mala a ma jeden z NAJ fotakov (Carl Zeiss)
- aktualne pouzivam Motorolu G6 Play a nedavno som kupil Huawei P 30 Pro, zatial tiez max spokojnost s oboma...
@77hanes77 a stále spokojnosť? nie sú nejaké problémy s exynosom?
Mobil vydrží 1 bežný deň - 4 / 4,5h SOT ...
@kosmiklove Keďže som s ním spokojný, nemám dôvod zatiaľ kupovat nový. Nemám ho ešte ani 2 roky
Uvidíme, čo o rok prinesie S21 (alebo S30? .. neviem, aké označenie bude pokračovať)...
@77hanes77 ja som note8 vymenil za note10+ aj ked som bol spokojny teda vymenil. pouzivam obidva
Note 10+ je super, len momentálne nechcem utracat € za mobil Momentálne mi to pride absolútne zbytočné
Vyhral S9+ nakoľko bol najlepší a celkovo, bol to najlepší Android vôbec v tom čase, lebo Note 9 vyššiel až 2 mesiace potom