Neviem, ci som niekedy nasla na.chodniku vonku mincu, vobec. Ale som slepa jak patkan, to bude aj tym Ale po byte stale nachadzam medenaky, tie ochotne hromazdim, rada platim presne
ja si spominam, ze raz som si tak zakrical, ach keby mi odniekial spadlo 1 euro a zrazu sa mi jedno euro odniekial zakotulalo pod nohy a dodnes neviem, ako je to mozne
ja som raz obišla dvadsať euro lebo som sa ponáhlala na bicykli do roboty a nechcelo sa mi zastať a pravidelne zahadzujem dáke mince lebo no prešťastie
Ja aj cent a to mám od malička zafixované Lebo vždy som veril v to ak proste najdem hociaku mincu ta minca mi prinesie šťastie a potom tu mincu prechovávam niekde a nemíňam a v peňaženke mam napr. 20Kč mincu čo som našiel pred 4 rokmi, potom polske zloty a 1 kuna
Taky zvlastny zvyk
pod hranicu 10 centy nechavam na zemi pre pripad cloveka v nudzi nech ma moznost nieco najst na zemi alebo pre bezdomovca
nad hranicu to beriem ako darcek od vesmiru nech si kupim najlacnejsie lizatko (*w
Mne strašne lezú na nervy všetky tie drobáky, ešte aj keď mi v obchode vydajú niečo menšie ako 50 centov, tak to doma užaj okamžite automaticky ide do "kasičky"
ne ze by 1-2 centovky pre mna nic neznamenali ale neznasam ich ! kedy to kurva uz zrusia ?! sak aj tak vzdy secko stoji 99 centov alebo 44 podobne tak ten cent uz nas z biedy nevytrhne ach jaj jebem bohaaa no takze od 5 centov ale ako neviem mozno som uz aj 2 centovku zdvihol niekedy inak neznasam tie pojebane eura chcem nase Slovenske koruny kurva !!!
@flyleaf tak to fakt nechapem sak to je pre vacsinu ludi celodenny plat ! no ale snad ich nasiel niekto kto to potreboval viac
@torpedo08 presne tie male kurvy sa mi uz tlacia v penazenke, ktora je tazka jak hovado a tazko sa toho zbavis naraz, lebo vacsina to odmieta v obchodoch a tak, ti tiez ti. Vydaju co najviac malych nepodarkov, aby sa aj oni zbavili
tak, do 50 centov sa dokazem este hrat na anarchistu, ale od 50 som uz vacsinou kapitalista Aj vyroba penazi nieco stoji, mali by sme dvihat vsetko a vracat do obehu
@torpedo08 za to si nekupis ani velke cerealie v normalnom obchode, ked chces ist do vacsieho, kde je to lacnejsie zase precestujes, ale ze vraj od januara 2016 ma klesnut dph na 10% na bezne potraviny, tak som zvedavy, co z toho sa nakoniec vyvinie
@torpedo08 podla mna pravda, lebo sa blizia volby a Fico si chce takto zase nalakat blbe ovecky zase taka radikalna zmena to nie je, radsej keby platy zdvihli a starali sa viac o nas, beznych ludi ako o seba
@dannyd14 nj to ma nenapadlo ze sa volby blizia ale tu uz sa cely stat rozkradol tu uz nepomoze nic jedine fakt nejaka revollucia ale to nebude tak skoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Minca akej hodnoty vám stojí za to, aby ste ju zodvihli?
jednoduché, anjel strážny ťa vypočul, no
ale ked čisto len vidím na zemi, tak len nad 1€rko
Taky zvlastny zvyk
Ale, to čo som zažil toto leto v Chorvátsku, kde mi chýbala 1kuna do cestovného lístka, keďže dostať sa na Zrce je hrozne drahé.
Od dnes zbieram všetko, čo nájdem.
odvtedy zbieram vsetko
nad hranicu to beriem ako darcek od vesmiru nech si kupim najlacnejsie lizatko (*w
@flyleaf tak to fakt nechapem sak to je pre vacsinu ludi celodenny plat ! no ale snad ich nasiel niekto kto to potreboval viac
A kadiaľ chodievaš?